Tioga Tours De Amerika en Canada specialist

Reviews Tioga Tours

8,8
9,0 Algemene ervaring
9,0 Boekingsproces
8,7 Reisleiding
8,6 Accommodatie(s)
8,7 Vervoer
8,8 Prijs-kwaliteit
  • Aantal reviews: 50
  • Aantal waarderingen: 104

Snelle adequate service bij het boeken van een reis. TOP! (bezocht in augustus 2018)

Review geschreven door Tiny Bouw op 25 september 2018

Bij Tioga reageren ze heel snel en adequaat op vragen. Overleggen en passen aan, zoals afgesproken. Je kunt hen vertrouwen, ze maken waar wat ze zeggen. Ook hebben zij een geweldige website waarop je je persoonlijke reis kunt uitstippelen en veel informatie over de plaatsen waar je langs komt, kunt vinden.

9,0
10 Algemene ervaring
10 Boekingsproces
nvt Reisleiding
nvt Accommodatie(s)
7 Vervoer
9 Prijs-kwaliteit

Pluspunten Tioga Tours

  • snel reageren
  • adequaat handelen
  • goed bereikbaar
  • overzichtelijke en uitgebreide website

Bezochte landen

  • Amerika
  • Canada
  • Nieuw Zeeland
Aangeraden voor: Gezinnen, Stellen, Vriendengroep, Avonturiers, Luxe reizigers, Budget reizigers, Natuurliefhebbers, Cultuurliefhebbers

Fantastisch (bezocht in september 2016)

Review geschreven door Lianne Bouwhuis op 18 januari 2018

We hebben tot twee keer toe onze reis geboekt via Tiogatours. Nadat we zelf een reis hadden uitgezocht, hebben zij het plan verder ontwikkeld. Alleen contact gehad via mail en telefoon, maar reageerden snel en goed. Eenmaal op reis was alles goed geregeld en voor elkaar. Ook kregen we bij beide reizen de planning in boekvorm thuis gestuurd waarin alles beschreven stond wat er te doen was in de omgeving waar we doorheen reden, dat was erg praktisch. Ook afgelopen september hebben ze ons goed geholpen toen we door de orkaan Irma, niet gelijk naar Florida konden. Ze hebben contact met ons gehouden en een goed alternatief geregeld. Echt top.

8,0
10 Algemene ervaring
9 Boekingsproces
nvt Reisleiding
7 Accommodatie(s)
8 Vervoer
6 Prijs-kwaliteit

Pluspunten Tioga Tours

  • Goeie service
  • reis op maat

Bezochte landen

  • Rusland
  • Amerika
  • Mongolie
  • china
Aangeraden voor: Stellen, Avonturiers, Natuurliefhebbers, Cultuurliefhebbers

Rondreis per camper in Canada (bezocht in september 2017)

Review geschreven door Bertha Nijkamp op 17 januari 2018

Mijn man heeft de boeking verzorgd en was vol lof over de snelle reacties van Tioga en hun hulpvaardigheid. Eigenlijk was er geen minpuntje. Gelukkig is onze reis voorspoedig verlopen en hebben we in Canada weinig problemen ondervonden. We zouden aanvankelijk met meerdere personen gaan; dat ging niet door en werd door Tioga soepel en correct afgewikkeld.

8,5
10 Algemene ervaring
8 Boekingsproces
nvt Reisleiding
nvt Accommodatie(s)
8 Vervoer
8 Prijs-kwaliteit

Pluspunten Tioga Tours

  • goeie communicatie

Minpunten Tioga Tours

  • ???

Bezochte landen

  • amerika
  • curacao
  • marokko
  • israel
  • jordanie
  • alaska
  • canada
Aangeraden voor: Gezinnen, Backpackers, Stellen, Vriendengroep, Luxe reizigers, Natuurliefhebbers

Rondreis West-Amerika (bezocht in augustus 2018)

Review geschreven door Martin van Thulden op 02 januari 2018

Wat een geweldige begeleiding bij het boeken van de reis. Ze nemen hier echt de tijd voor je en stellen de reis samen op basis van jouw wensen èn de samenstelling van je gezin. Super. Ik kan iedereen aanraden om de website te bekijken of een rit naar Zwolle te maken.

9,3
10 Algemene ervaring
10 Boekingsproces
nvt Reisleiding
nvt Accommodatie(s)
nvt Vervoer
8 Prijs-kwaliteit

Pluspunten Tioga Tours

  • persoonlijke begeleiding
  • reis op maat
  • alle medewerkers zijn in Amerika geweest
  • ze weten waar ze het over hebben

Minpunten Tioga Tours

  • geen

Bezochte landen

  • Zuid Amerika
Aangeraden voor: Gezinnen, Stellen, Avonturiers, Luxe reizigers, Budget reizigers, Natuurliefhebbers, Cultuurliefhebbers

Alles tot in de puntjes geregeld en persoonlijke ondersteuning (bezocht in mei 2015)

Review geschreven door Ageeth Ziel op 01 januari 2018

Alles ging prima. Alles compleet via de post ontvangen. Persoonlijk contact met steeds dezelfde medewerkster. En als zij vrij was, had zij een vaste vervangster, die wist van onze reis. En de uitgebreide presentatie in Sint Jansklooster met een bezichtiging van een echte camper was ook een aanrader!

8,8
10 Algemene ervaring
10 Boekingsproces
nvt Reisleiding
8 Accommodatie(s)
8 Vervoer
8 Prijs-kwaliteit

Pluspunten Tioga Tours

  • persoonlijke ondersteuning
  • persoonlijk gesprek
  • alle vouchers compleet
  • reistips in de mails

Minpunten Tioga Tours

  • n.v.t.

Bezochte landen

  • america
  • canada
  • tunesie
  • turkye
Aangeraden voor: Gezinnen, Stellen, Vriendengroep, Avonturiers, Luxe reizigers, Natuurliefhebbers, Cultuurliefhebbers

Parken (bezocht in oktober 2016)

Review geschreven door Stef Jansen op 31 december 2017

De medewerkers van Tioga weten heel veel van Amerika en denken proactief met je mee bij specifieke wensen. Wij zijn meerdere malen met Tioga naar Amerika geweest en het was elke keer buitengewoon goed geregeld.

9,0
9 Algemene ervaring
9 Boekingsproces
nvt Reisleiding
9 Accommodatie(s)
9 Vervoer
9 Prijs-kwaliteit

Pluspunten Tioga Tours

  • Kennis van het land
  • Kunnen snel schakelen
Aangeraden voor: Gezinnen, Backpackers, Stellen, Avonturiers, Luxe reizigers, Budget reizigers, Natuurliefhebbers, Cultuurliefhebbers

Je wordt altijd snel en vakkundig geholpen. (bezocht in juni 2016)

Review geschreven door Bert Klooster op 30 december 2017

Tijdens het proces van uitzoeken merk je dat ze zelf ook veel hebben gereisd in Amerika. Ook weten ze gedurende de gesprekken en mail verkeer vrij snel wat voor jou belangrijk is. Het zijn in dat opzicht hele prettige gesprekspartner.

9,3
9 Algemene ervaring
9 Boekingsproces
9 Reisleiding
10 Accommodatie(s)
9 Vervoer
10 Prijs-kwaliteit

Pluspunten Tioga Tours

  • excursies
  • praktische tips.
  • kennis

Minpunten Tioga Tours

  • zou niets kunnen benoemen

Bezochte landen

  • Amerika
  • Cuba
Aangeraden voor: Gezinnen, Backpackers, Stellen, Luxe reizigers, Budget reizigers, Natuurliefhebbers, Cultuurliefhebbers

Goed advies, aan alles is gedacht (bezocht in mei 2017)

Review geschreven door Rina van Dijk op 30 december 2017

Ontzettend vriendelijke mensen met veel kennis, we hebben de hele reis uitgestippeld gekregen. Op basis van de reiservaringen van onze adviseuse. We zijn nergens voor verrassingen komen te staan. Echt aan alles is voor ons gedacht. De volgende keer gaan we zeker weer bij hun boeken.

9,0
9 Algemene ervaring
9 Boekingsproces
nvt Reisleiding
9 Accommodatie(s)
9 Vervoer
9 Prijs-kwaliteit

Pluspunten Tioga Tours

  • kennis
  • meedenken
  • prijs/kwaliteit

Minpunten Tioga Tours

  • geen

Bezochte landen

  • Canada
Aangeraden voor: Gezinnen, Stellen, Vriendengroep, Luxe reizigers, Budget reizigers, Natuurliefhebbers, Cultuurliefhebbers

Met ons gezin naar West-Canada (bezocht in juni 2014)

Review geschreven door Zwany de Vos op 30 december 2017

Alles is heel goed verzorgd, er wordt geluisterd naar wat wij willen, op zoek naar de beste kwaliteit en toch niet duur. Veel kennis over de landen. De zorg rondom de reis was goed, goede informatie en vriendelijke mensen. Kortom, een top bedrijf. We zijn 31/2 jaar geleden met dit bedrijf vanaf Canada geweest en aankomend jaar weer. Verschillende offertes opgevraagd, met verschillende bedrijven gesproken. Tioga steekt met kop en schouders boven de andere reisorganisaties uit. Geen gevoel van je moet snel beslissen, geen gladde praatjes, denken mee, je voelt je welkom bij hun bedrijf, alles kan op maat gemaakt worden en is nog betaalbaar ook.

8,8
9 Algemene ervaring
8 Boekingsproces
nvt Reisleiding
nvt Accommodatie(s)
9 Vervoer
9 Prijs-kwaliteit
Aangeraden voor: Stellen, Avonturiers, Natuurliefhebbers

camperreis amerika (bezocht in juli 2016)

Review geschreven door Pauline Kokmeijer op 28 december 2017

gewoon no nonsense reisorganisatie! goede website waar je zelf je rondreis kan samenstellen, veel informatie op site beschikbaar over o.a. campings, snelle reacties via mail, zeer behulpzame medewerkers en goede prijs kwaliteit verhouding.

9,3
10 Algemene ervaring
10 Boekingsproces
nvt Reisleiding
nvt Accommodatie(s)
nvt Vervoer
8 Prijs-kwaliteit

Pluspunten Tioga Tours

  • snel en deskundig advies

Minpunten Tioga Tours

  • geen

Bezochte landen

  • amerika
  • canada
Aangeraden voor: Gezinnen, Backpackers, Stellen, Vriendengroep, Avonturiers, Luxe reizigers, Budget reizigers, Natuurliefhebbers, Cultuurliefhebbers

Je vakantie begint al in Zwolle! (bezocht in oktober 2017)

Review geschreven door Marleen Veldhuizen op 28 december 2017

De vakantiepret begint al op het kantoor in Zwolle. Het kantoor ademt Amerika, het is in Amerikaanse sferen ingericht. Een heuse diner, een Amerikaanse camper en politieauto en de mooie wanden van allerlei mooie plekjes die je in Amerika kan zien. De medewerkers reageren super snel op je vragen en de verdere informatie voorziening is super! Je krijgt een persoonlijk roadbook thuisgestuurd en de website biedt je ook de mogelijkheid om zelf een route te plannen, reviews van andere reizigers te lezen en ook mooie tips staan er op. En de prijs? Zéér netjes! Wij hadden de pech dat onze vliegtuigmaatschappij failliet was gegaan (air berlin) ook dat is keurig opgelost met andere vluchten! Ik boek graag weer! Nog even wachten op de verlof goedkeuring van mijn vriend,... en dan boeken wij weer bij Tioga Tours! We hebben er super veel zin in!

9,0
9 Algemene ervaring
9 Boekingsproces
nvt Reisleiding
9 Accommodatie(s)
9 Vervoer
9 Prijs-kwaliteit

Pluspunten Tioga Tours

  • website
  • ervaring
  • informatievoorziening

Minpunten Tioga Tours

  • Geen

Bezochte landen

  • Amerika
Aangeraden voor: Gezinnen, Stellen, Vriendengroep, Avonturiers, Luxe reizigers, Budget reizigers, Natuurliefhebbers, Cultuurliefhebbers

Meedenkers van het jasr (bezocht in maart 2016)

Review geschreven door Edith Doorman-Blokvoort op 28 december 2017

Mensen die de tijd voor je nemen en meedenken. Oplossingen aandragen wanneer jij 'beren op de weg' ziet. Je kunt net zo vaak bellen of aanwippen, ze zijn er voor je! Ben je in the USA en ervaar zaken die niet fijn zijn, ze komen met een oplossing. Ook na thuiskomst kun je zaken aangeven die je voor een volgende reiziger graag anders wilt zien, bijvoorbeeld een accommodatie die ze beter kunnen schrappen.

10,0
10 Algemene ervaring
10 Boekingsproces
10 Reisleiding
10 Accommodatie(s)
10 Vervoer
10 Prijs-kwaliteit
Aangeraden voor: Gezinnen, Stellen, Vriendengroep, Avonturiers, Luxe reizigers, Budget reizigers

Fantastische muziekroute! (bezocht in september 2017)

Review geschreven door Bianca Huis op 28 december 2017

Een zeer persoonlijk betrokken reisorganisatie. Men heeft de reizen zelf ook allemaal gemaakt dus ze weten waar ze het over hebben. Alles is mogelijk, van volledige reizen boeken tot alleen vliegtickets en/of huurauto's. Hotel of camperreizen, het is allemaal mogelijk. Op de site vindt je veel informatie over routes, hotels, campings enzovoorts. Ze kunnen je helpen een route samenstellen of je kan zelf een route samenstellen met de routeplanner. Kortom een hele leuke organisatie!

9,4
9 Algemene ervaring
9 Boekingsproces
9 Reisleiding
nvt Accommodatie(s)
10 Vervoer
10 Prijs-kwaliteit

Pluspunten Tioga Tours

  • persoonlijk advies
  • leuke route tips
  • online routeplanner

Bezochte landen

  • amerika
  • canada
  • Caribisch gebied
Aangeraden voor: Gezinnen, Backpackers, Stellen, Vriendengroep, Avonturiers, Luxe reizigers, Budget reizigers, Natuurliefhebbers, Cultuurliefhebbers

Reis Zuidwest-USA (bezocht in september 2016)

Review geschreven door Desiree Duivenvoorden op 25 december 2017

Goede en snelle reactie op vragen. Erg goede en betrouwbare organisatie. Ze zoeken alles goed voor je uit, passen je route na aanleiding van wensen zo vaak aan als nodig is zodat je zelf ook een route hebt die op je wensen zijn aangepast.

9,8
10 Algemene ervaring
10 Boekingsproces
10 Reisleiding
9 Accommodatie(s)
10 Vervoer
10 Prijs-kwaliteit

Pluspunten Tioga Tours

  • service

Minpunten Tioga Tours

  • geen

Bezochte landen

  • amerika
  • mexico
  • dominaanse republiek
  • egypte
Aangeraden voor: Gezinnen, Backpackers, Stellen, Vriendengroep, Avonturiers, Luxe reizigers, Budget reizigers, Natuurliefhebbers, Cultuurliefhebbers

Rondreis California met Tioga (bezocht in augustus 2017)

Review geschreven door John Holtslag op 27 november 2017

Het grootste deel van onze rondreis (4 volwassenen) is in samenspraak met Tioga Tours geboekt. Alles was in de puntjes geregeld en kon tussentijds op ons verzoek ook worden aangepast. Alles klopte en er werd prima met ons meegedacht. Ook toen er vlak voor ons vertrek het gebied rond Yosemite in brand stond, hebben wij samen een alternatief geboekt (Vanuit SF naar Napa en Lake Tahoe.). Tioga was altijd bereikbaar. Wij zijn zeer tevreden klanten van deze reisorganisatie en kunnen die van harte aanbevelen.

Pluspunten Tioga Tours

  • Meedenken
  • Uitstekende prijs-kwaliteit
  • prima geregeld incl huurauto

Minpunten Tioga Tours

  • Geen

Bezochte landen

  • Amerika
Aangeraden voor: Gezinnen, Stellen

Camper reis door Canada (bezocht in augustus 2017)

Review geschreven door Claudia Schouwenaar op 20 november 2017

We hebben een camper reis door Canada geboekt via Tioga tours, een prettig reisbureau, correct, snel en duidelijk. Je kunt alles vragen en naar eigen idee je reis invullen. Onze camper was geboekt bij Traveland, echt fantastische verhuurder, bijna nieuwe camper, voldeed helemaal aan onze wensen. Alles verliep vlekkeloos! We kwamen mensen tegen die bij een andere verhuurder hadden geboekt, zij mochten b.v. het zonnescherm niet gebruiken (zat vast met T raps) omdat de camper na het seizoen verkocht ging worden. Echt heel vreemd, je betaalt er veel voor! Dit was bij ons gelukkig niet het geval.

8,2
8 Algemene ervaring
8 Boekingsproces
6 Reisleiding
9 Accommodatie(s)
10 Vervoer
8 Prijs-kwaliteit

Minpunten Tioga Tours

  • niet heel persoonlijk

Bezochte landen

  • zuid afrika
  • Egypte
  • Canada
  • Hongarije
  • Tunesie
  • Canarische eilanden
Aangeraden voor: Gezinnen, Stellen, Vriendengroep, Avonturiers, Luxe reizigers, Budget reizigers, Natuurliefhebbers

Fantastisch geregeld (bezocht in juli 2015)

Review geschreven door Bart Hendriks op 12 november 2017

Geweldig geregeld. Tioga tours heeft onze reis goed in elkaar gezet en goed geluisterd naar onze wensen. Bij aankomst taxi naar hotel geregeld. De dag hierop vroeg in de ochtend met de taxi onze camper ophalen. Vervolgens een samen met tioga tours geplande reis langs onze hoogtepunten in Canada kunnen maken. Veel inspiratie opgedaan bij de tioga tours reis beurs.

Pluspunten Tioga Tours

  • persoonlijk
  • makkelijk
  • reisbeurs

Minpunten Tioga Tours

  • onbekend
  • moeilijk in contact komen

Bezochte landen

  • canada
Aangeraden voor: Gezinnen, Vriendengroep, Avonturiers, Natuurliefhebbers, Cultuurliefhebbers

Onze rondreis met een camper was weer té mooi voor woorden! (bezocht in juni 2016)

Review geschreven door Helma de Wit op 05 november 2017

Professioneel en meedenkend om onze reis weer soepel te laten verlopen.
Goed bijgestaan toen wij een verkeersongeluk hadden en ook de afwikkeling daarvan.
Nu 3 x geboekt bij deze reisorganisatie en dat zal zeker niet de laatste keer zijn!

Pluspunten Tioga Tours

  • service
  • meedenken
  • profesioneel
  • communicatie

Minpunten Tioga Tours

  • niets

Bezochte landen

  • Amerika
  • Australie
  • Thailand
  • Bali
Aangeraden voor: Gezinnen, Backpackers, Stellen, Vriendengroep, Avonturiers, Natuurliefhebbers, Cultuurliefhebbers

Yellowstone!!! (bezocht in juni 2016)

Review geschreven door Frits Oudt op 30 oktober 2017

Wij wilden Yellowstone zien. Maar hoe kom je daar? Ooit op de vakantiebeurs een stand van Tioga Tours bezocht en daar was mij bij gebleven dat de mensen zo vrolijk en enthousiast waren. De website bezocht en besloten naar Sint Jansklooster af te reizen (daar zaten ze toen) en dat was een warm bad.
Geweldig leuke presentaties en mensen mochten vragen stellen. De attractive was een grote camper in de tuin. Daar kon je inzitten en kijken, zo'n ding lijkt wel een SRV-wagen, zo groot.
Toen hadden we een afspraak met Nienke en ze vroeg wat onze plannen en ideeën waren. Ik had bedacht om te vliegen naar Seattle en dan de camper naar Salt Lake City brengen. Dat vond Nienke wel leuk, maar veel te duur. Goedkoper was het vliegen op Vancouver (een geweldige stad) en terug vliegen vanaf Las Vegas. Oké! Van Vancouver naar Seattle per Armtrack (de beroemde trein). Daar de camper ophalen en via Canada naar Amerika terug bij het plaatsje Eureka (echt waar) en dan richting Yellowstone.
Wat zo leuk is bij Tioga Tours is hun website. Je kan daar je reis plannen, ziet hoever alles rijden is en je ziet of er mooie campings zijn. Er staan reviews bij van andere reizigers dus dan krijg je een goede indruk! Op de website kan je ook je eigen weblog bijhouden met tekst en foto's zodat familie en vrienden op hoogte blijven van de avonturen.
Toen we in Yellowstone aankwamen was het allemaal zo bijzonder en prachtig!!!
Superlatieven schieten tekort om te beschrijven wat je daar ziet, voelt proeft en ruikt. Heel bijzonder.
En dankzij Tioga Tours is het zo een groot success geworden.

9,2
9 Algemene ervaring
9 Boekingsproces
9 Reisleiding
9 Accommodatie(s)
9 Vervoer
10 Prijs-kwaliteit

Pluspunten Tioga Tours

  • De snelheid waarmee ze reageren op vragen via e-mail vanuit Nederland maar ook vanaf vakantie adressen

Bezochte landen

  • Amerika
  • Canada
Aangeraden voor: Gezinnen, Stellen, Avonturiers, Luxe reizigers, Budget reizigers, Natuurliefhebbers, Cultuurliefhebbers

Persoonlijk en meedenkend! (bezocht in juni 2016)

Review geschreven door Helma de Wit op 15 januari 2017

Dit was de derde keer dat wij bij Tioga Tours onze reis geboekt hadden.
Alles was prima geregeld, zelfs toen wij een aanrijding kregen is alles vlot opgelost.
Volgende keer weer gaan wij weer met Tioga Tours!

Pluspunten Tioga Tours

  • prima communicatie
  • deskundig
  • proffesioneel

Minpunten Tioga Tours

  • geen
Aangeraden voor: Stellen, Avonturiers, Natuurliefhebbers, Cultuurliefhebbers