Tioga Tours De Amerika en Canada specialist

Reviews Tioga Tours

8,9
9,1 Algemene ervaring
9,1 Boekingsproces
8,9 Reisleiding
8,6 Accommodatie(s)
8,8 Vervoer
8,8 Prijs-kwaliteit
  • Aantal reviews: 59
  • Aantal waarderingen: 129

Camper Wegbreng USA (bezocht in maart 2018)

Review geschreven door Arie de Wit op 01 oktober 2018

Goede eerste indruk bij offerte, daarna snelle reacties op telefoon en/of email. mogelijkheid tot bezoek, presentaties en inkijk in Grote camper. Goed gesprek tijdens bezoek in Zwolle, adequate toezending reisdocumenten.

8,8
9 Algemene ervaring
9 Boekingsproces
nvt Reisleiding
nvt Accommodatie(s)
9 Vervoer
8 Prijs-kwaliteit

Pluspunten Tioga Tours

  • Prima communicatie

Bezochte landen

  • Amerika
Aangeraden voor: Backpackers, Avonturiers, Natuurliefhebbers

The Deep South (bezocht in september 2017)

Review geschreven door Bianca Huis op 30 september 2018

WIj hebben nu meerdere reizen via Tioga Tours gemaakt en iedere keer is het top verzorgd! Of je nu een pakketreis boekt of alleen tickets en huurauto men denkt altijd met je mee om er een fantastische reis van te maken. Communicatie verloopt soepel en je krijgt altijd spoedig een reactie. Wij zullen zeker bij Tioga blijven boeken!

10,0
10 Algemene ervaring
10 Boekingsproces
nvt Reisleiding
nvt Accommodatie(s)
10 Vervoer
10 Prijs-kwaliteit

Pluspunten Tioga Tours

  • Goede duidelijke communicatie
  • vriendelijk personeel
  • veel mogelijkheden
  • informatief

Minpunten Tioga Tours

  • Het zou fijn zijn om ook alleen losse tickets te kunnen boeken

Bezochte landen

  • amerika
  • canada
  • indonesie
Aangeraden voor: Gezinnen, Stellen, Vriendengroep, Avonturiers, Luxe reizigers, Natuurliefhebbers, Cultuurliefhebbers

Tioga weet wat je wil en geeft zeer goede adviezen (bezocht in juni 2015)

Review geschreven door Adi Alleman op 30 september 2018

Tioga luistert zeer goed naar de wensen en weet dit zeer goed in te vullen. Tevens kom je met Tioga niet voor verrassingen te staan. En ze zijn nog de goedkoopste van alle. Kortom: Een reis van je leven maken zonder zorgen, boek je bij Tioga!

9,0
9 Algemene ervaring
9 Boekingsproces
9 Reisleiding
9 Accommodatie(s)
9 Vervoer
9 Prijs-kwaliteit

Pluspunten Tioga Tours

  • Overzichtelijke offerte zonder verrassingen
  • Denken met je mee.
  • de goedkoopste met de beste service.

Bezochte landen

  • Amerika
Aangeraden voor: Gezinnen, Backpackers, Stellen, Vriendengroep, Avonturiers, Luxe reizigers, Budget reizigers, Natuurliefhebbers, Cultuurliefhebbers

Rondreis door west amerika (bezocht in juli 2017)

Review geschreven door Fenna Knol-Boldewijn op 30 september 2018

Veel beschikbare informatie via website, hulp bij plannen van de reis en de database met campings is ook erg handig. Daarnaast kan je via de site gemakkelijk bezienswaardigheden zoeken bij de locatie waar je dan bent.

8,3
9 Algemene ervaring
9 Boekingsproces
8 Reisleiding
8 Accommodatie(s)
8 Vervoer
8 Prijs-kwaliteit

Pluspunten Tioga Tours

  • database

Minpunten Tioga Tours

  • prijs
  • low budget opties

Bezochte landen

  • amerika
Aangeraden voor: Gezinnen, Stellen, Luxe reizigers, Natuurliefhebbers

Schitterende rondreis (bezocht in september 2018)

Review geschreven door Alinda Link van Spronsen op 30 september 2018

We hadden een wensenlijstje gemaakt met natuurparken en andere bezienswaardigheden die we wilden zien en deze naar Tioga Tours gestuurd. Na een dag kregen we een leuke mail terug met een reisvoorstel met daarbij ook een slideshow van wat voor moois we allemaal gaan zien. De voorpret kon beginnen. Op de website staat ook heel veel informatie en kun je ook zelf je trip samenstellen. Op de kaart kun je aanklikken hoe je wilt reizen en zo je op maat gemaakte reis samenstellen. Je weet dan ook goed hoe lang je erover doet om van de ene plek naar de volgende te komen.
Een aantal weken voor vertrek kregen we ook nog een uitgebreide persoonlijke reisgids met daarin van dag tot dag informatie over de bestemming, welke route je rijd en wat er in de omgeving te zien is.
Deze kregen we ook digitaal zodat onze thuisblijvers ons konden volgen op reis. Hele goede service en ze zijn snel in het contact. Ze reageren op mail en gaan in op je vragen. Super ervaring.

9,0
9 Algemene ervaring
9 Boekingsproces
nvt Reisleiding
9 Accommodatie(s)
9 Vervoer
9 Prijs-kwaliteit

Pluspunten Tioga Tours

  • goede en snelle communicatie
  • up to date informatie
  • compleet qua informatie en bestemmingen
Aangeraden voor: Gezinnen, Backpackers, Stellen, Vriendengroep, Natuurliefhebbers

Deskundig, eerlijk en tijdige informatie op maat (bezocht in september 2018)

Review geschreven door Sandra Kersbergen op 30 september 2018

Heel belangrijk voor mij is eerlijke informatie, ook als iets dan maar tegenvalt of niet door kan gaan. De medewerkers van Tioga verifiëren altijd bij de organisaties in buitenland (dit was niet onze eerste reis met Tioga ) en zetten het antwoord per mail direct door, dan ligt het maar vast voor alle partijen.
Ook is af en toe snel handelen nodig voor een aanbieding of bijv. goedkopere vlucht, bij Tioga zijn die lijnen heel kort en gebeurd dat dus ook direct. Op basis van je boekingsnummer kan elke medewerker jouw reis inzien en goede adviezen geven.
Op de website kun je veel info, tips en reviews vinden. Wij hebben bijvoorbeeld heel veel zelf ingebracht in de reis, maar Tioga kan op elk gewenst moment een deel van de voorbereiding overnemen en meer betrokken zijn in de organisatie. Dit klinkt allemaal zo normaal en logisch, maar dit zijn allemaal zaken die we bij andere organisaties echt veel minder hebben ervaren. Dus volgende keer...... weer Tioga Tours.

8,5
8 Algemene ervaring
10 Boekingsproces
8 Reisleiding
8 Accommodatie(s)
8 Vervoer
9 Prijs-kwaliteit

Pluspunten Tioga Tours

  • persoonlijk contact
  • snelheid
  • inschattingsvermogen klant
  • eigen ervaring medewerkers
  • eerlijke informatie

Minpunten Tioga Tours

  • informatie boekje vlak voor vertrek te algemeen dat moet een meer dwingend to do boekje zijn.

Bezochte landen

  • canada
Aangeraden voor: Gezinnen, Stellen, Vriendengroep, Luxe reizigers, Budget reizigers, Natuurliefhebbers, Cultuurliefhebbers

Rondreis U.S.A. Alles keurig geregeld, hotels, de huurauto, (bezocht in september 2014)

Review geschreven door Robert Velding op 30 september 2018

Keurig bedrijf. Personeel netjes in taal en antwoord. Personeel weet waar ze over praten doordat ze er zelf zijn geweest. Je hebt zelf veel in te brengen hoe en wat je wilt. En alle papieren keurig op tijd in huis.

10,0
10 Algemene ervaring
10 Boekingsproces
10 Reisleiding
10 Accommodatie(s)
10 Vervoer
10 Prijs-kwaliteit

Pluspunten Tioga Tours

  • de ervaring met noord amerika

Minpunten Tioga Tours

  • te weinig vestigingen in Nederland
Aangeraden voor: Gezinnen, Backpackers, Stellen, Vriendengroep, Avonturiers, Luxe reizigers, Natuurliefhebbers, Cultuurliefhebbers

Super geregeld & goed geïnformeerd! (bezocht in augustus 2018)

Review geschreven door Liana Gort op 27 september 2018

Adviezen waren goed, er werd meegedacht om de reis zo goed mogelijk in te plannen, het boeken van de tickets was super. Ook bij vragen reageerden ze altijd binnen no time. Een dikke aanrader voor het boeken van een reis naar de VS!

9,4
10 Algemene ervaring
10 Boekingsproces
nvt Reisleiding
9 Accommodatie(s)
9 Vervoer
9 Prijs-kwaliteit

Pluspunten Tioga Tours

  • Klantvriendelijk
  • deskundig
Aangeraden voor: Gezinnen, Backpackers, Stellen, Vriendengroep, Avonturiers, Luxe reizigers, Budget reizigers, Natuurliefhebbers, Cultuurliefhebbers

rondreis West-Amerika (bezocht in mei 2018)

Review geschreven door Nicoline van Asperen op 26 september 2018

Alles keurig verzorgd en alle vluchten perfect geregeld.
Van te voren een goede persoonlijke voorlichting op dagen waarop je in kon schrijven.
Wanneer je een vraag hebt altijd een reactie.
De prijs en wat je er voor krijgt zijn in goede verhouding.

10,0
10 Algemene ervaring
10 Boekingsproces
nvt Reisleiding
nvt Accommodatie(s)
10 Vervoer
10 Prijs-kwaliteit

Pluspunten Tioga Tours

  • kleinschalig waardoor prettig persoonlijk contact

Minpunten Tioga Tours

  • Voor oudere vakantigangers goed kijken welke camper voor hun het meest geschikt is. Onze verhuurder gaf altijd een uograde terwijl wij dat liever niet hadden omdat we niet gewend waren met zo

Bezochte landen

  • Amerika
Aangeraden voor: Gezinnen, Stellen, Natuurliefhebbers, Cultuurliefhebbers

Snelle adequate service bij het boeken van een reis. TOP! (bezocht in augustus 2018)

Review geschreven door Tiny Bouw op 25 september 2018

Bij Tioga reageren ze heel snel en adequaat op vragen. Overleggen en passen aan, zoals afgesproken. Je kunt hen vertrouwen, ze maken waar wat ze zeggen. Ook hebben zij een geweldige website waarop je je persoonlijke reis kunt uitstippelen en veel informatie over de plaatsen waar je langs komt, kunt vinden.

9,0
10 Algemene ervaring
10 Boekingsproces
nvt Reisleiding
nvt Accommodatie(s)
7 Vervoer
9 Prijs-kwaliteit

Pluspunten Tioga Tours

  • snel reageren
  • adequaat handelen
  • goed bereikbaar
  • overzichtelijke en uitgebreide website

Bezochte landen

  • Amerika
  • Canada
  • Nieuw Zeeland
Aangeraden voor: Gezinnen, Stellen, Vriendengroep, Avonturiers, Luxe reizigers, Budget reizigers, Natuurliefhebbers, Cultuurliefhebbers

Fantastisch (bezocht in september 2016)

Review geschreven door Lianne Bouwhuis op 18 januari 2018

We hebben tot twee keer toe onze reis geboekt via Tiogatours. Nadat we zelf een reis hadden uitgezocht, hebben zij het plan verder ontwikkeld. Alleen contact gehad via mail en telefoon, maar reageerden snel en goed. Eenmaal op reis was alles goed geregeld en voor elkaar. Ook kregen we bij beide reizen de planning in boekvorm thuis gestuurd waarin alles beschreven stond wat er te doen was in de omgeving waar we doorheen reden, dat was erg praktisch. Ook afgelopen september hebben ze ons goed geholpen toen we door de orkaan Irma, niet gelijk naar Florida konden. Ze hebben contact met ons gehouden en een goed alternatief geregeld. Echt top.

8,0
10 Algemene ervaring
9 Boekingsproces
nvt Reisleiding
7 Accommodatie(s)
8 Vervoer
6 Prijs-kwaliteit

Pluspunten Tioga Tours

  • Goeie service
  • reis op maat

Bezochte landen

  • Rusland
  • Amerika
  • Mongolie
  • china
Aangeraden voor: Stellen, Avonturiers, Natuurliefhebbers, Cultuurliefhebbers

Rondreis per camper in Canada (bezocht in september 2017)

Review geschreven door Bertha Nijkamp op 17 januari 2018

Mijn man heeft de boeking verzorgd en was vol lof over de snelle reacties van Tioga en hun hulpvaardigheid. Eigenlijk was er geen minpuntje. Gelukkig is onze reis voorspoedig verlopen en hebben we in Canada weinig problemen ondervonden. We zouden aanvankelijk met meerdere personen gaan; dat ging niet door en werd door Tioga soepel en correct afgewikkeld.

8,5
10 Algemene ervaring
8 Boekingsproces
nvt Reisleiding
nvt Accommodatie(s)
8 Vervoer
8 Prijs-kwaliteit

Pluspunten Tioga Tours

  • goeie communicatie

Minpunten Tioga Tours

  • ???

Bezochte landen

  • amerika
  • curacao
  • marokko
  • israel
  • jordanie
  • alaska
  • canada
Aangeraden voor: Gezinnen, Backpackers, Stellen, Vriendengroep, Luxe reizigers, Natuurliefhebbers

Rondreis West-Amerika (bezocht in augustus 2018)

Review geschreven door Martin van Thulden op 02 januari 2018

Wat een geweldige begeleiding bij het boeken van de reis. Ze nemen hier echt de tijd voor je en stellen de reis samen op basis van jouw wensen èn de samenstelling van je gezin. Super. Ik kan iedereen aanraden om de website te bekijken of een rit naar Zwolle te maken.

9,3
10 Algemene ervaring
10 Boekingsproces
nvt Reisleiding
nvt Accommodatie(s)
nvt Vervoer
8 Prijs-kwaliteit

Pluspunten Tioga Tours

  • persoonlijke begeleiding
  • reis op maat
  • alle medewerkers zijn in Amerika geweest
  • ze weten waar ze het over hebben

Minpunten Tioga Tours

  • geen

Bezochte landen

  • Zuid Amerika
Aangeraden voor: Gezinnen, Stellen, Avonturiers, Luxe reizigers, Budget reizigers, Natuurliefhebbers, Cultuurliefhebbers

Alles tot in de puntjes geregeld en persoonlijke ondersteuning (bezocht in mei 2015)

Review geschreven door Ageeth Ziel op 01 januari 2018

Alles ging prima. Alles compleet via de post ontvangen. Persoonlijk contact met steeds dezelfde medewerkster. En als zij vrij was, had zij een vaste vervangster, die wist van onze reis. En de uitgebreide presentatie in Sint Jansklooster met een bezichtiging van een echte camper was ook een aanrader!

8,8
10 Algemene ervaring
10 Boekingsproces
nvt Reisleiding
8 Accommodatie(s)
8 Vervoer
8 Prijs-kwaliteit

Pluspunten Tioga Tours

  • persoonlijke ondersteuning
  • persoonlijk gesprek
  • alle vouchers compleet
  • reistips in de mails

Minpunten Tioga Tours

  • n.v.t.

Bezochte landen

  • america
  • canada
  • tunesie
  • turkye
Aangeraden voor: Gezinnen, Stellen, Vriendengroep, Avonturiers, Luxe reizigers, Natuurliefhebbers, Cultuurliefhebbers

Parken (bezocht in oktober 2016)

Review geschreven door Stef Jansen op 31 december 2017

De medewerkers van Tioga weten heel veel van Amerika en denken proactief met je mee bij specifieke wensen. Wij zijn meerdere malen met Tioga naar Amerika geweest en het was elke keer buitengewoon goed geregeld.

9,0
9 Algemene ervaring
9 Boekingsproces
nvt Reisleiding
9 Accommodatie(s)
9 Vervoer
9 Prijs-kwaliteit

Pluspunten Tioga Tours

  • Kennis van het land
  • Kunnen snel schakelen
Aangeraden voor: Gezinnen, Backpackers, Stellen, Avonturiers, Luxe reizigers, Budget reizigers, Natuurliefhebbers, Cultuurliefhebbers

Je wordt altijd snel en vakkundig geholpen. (bezocht in juni 2016)

Review geschreven door Bert Klooster op 30 december 2017

Tijdens het proces van uitzoeken merk je dat ze zelf ook veel hebben gereisd in Amerika. Ook weten ze gedurende de gesprekken en mail verkeer vrij snel wat voor jou belangrijk is. Het zijn in dat opzicht hele prettige gesprekspartner.

9,3
9 Algemene ervaring
9 Boekingsproces
9 Reisleiding
10 Accommodatie(s)
9 Vervoer
10 Prijs-kwaliteit

Pluspunten Tioga Tours

  • excursies
  • praktische tips.
  • kennis

Minpunten Tioga Tours

  • zou niets kunnen benoemen

Bezochte landen

  • Amerika
  • Cuba
Aangeraden voor: Gezinnen, Backpackers, Stellen, Luxe reizigers, Budget reizigers, Natuurliefhebbers, Cultuurliefhebbers

Goed advies, aan alles is gedacht (bezocht in mei 2017)

Review geschreven door Rina van Dijk op 30 december 2017

Ontzettend vriendelijke mensen met veel kennis, we hebben de hele reis uitgestippeld gekregen. Op basis van de reiservaringen van onze adviseuse. We zijn nergens voor verrassingen komen te staan. Echt aan alles is voor ons gedacht. De volgende keer gaan we zeker weer bij hun boeken.

9,0
9 Algemene ervaring
9 Boekingsproces
nvt Reisleiding
9 Accommodatie(s)
9 Vervoer
9 Prijs-kwaliteit

Pluspunten Tioga Tours

  • kennis
  • meedenken
  • prijs/kwaliteit

Minpunten Tioga Tours

  • geen

Bezochte landen

  • Canada
Aangeraden voor: Gezinnen, Stellen, Vriendengroep, Luxe reizigers, Budget reizigers, Natuurliefhebbers, Cultuurliefhebbers

Met ons gezin naar West-Canada (bezocht in juni 2014)

Review geschreven door Zwany de Vos op 30 december 2017

Alles is heel goed verzorgd, er wordt geluisterd naar wat wij willen, op zoek naar de beste kwaliteit en toch niet duur. Veel kennis over de landen. De zorg rondom de reis was goed, goede informatie en vriendelijke mensen. Kortom, een top bedrijf. We zijn 31/2 jaar geleden met dit bedrijf vanaf Canada geweest en aankomend jaar weer. Verschillende offertes opgevraagd, met verschillende bedrijven gesproken. Tioga steekt met kop en schouders boven de andere reisorganisaties uit. Geen gevoel van je moet snel beslissen, geen gladde praatjes, denken mee, je voelt je welkom bij hun bedrijf, alles kan op maat gemaakt worden en is nog betaalbaar ook.

8,8
9 Algemene ervaring
8 Boekingsproces
nvt Reisleiding
nvt Accommodatie(s)
9 Vervoer
9 Prijs-kwaliteit
Aangeraden voor: Stellen, Avonturiers, Natuurliefhebbers

camperreis amerika (bezocht in juli 2016)

Review geschreven door Pauline Kokmeijer op 28 december 2017

gewoon no nonsense reisorganisatie! goede website waar je zelf je rondreis kan samenstellen, veel informatie op site beschikbaar over o.a. campings, snelle reacties via mail, zeer behulpzame medewerkers en goede prijs kwaliteit verhouding.

9,3
10 Algemene ervaring
10 Boekingsproces
nvt Reisleiding
nvt Accommodatie(s)
nvt Vervoer
8 Prijs-kwaliteit

Pluspunten Tioga Tours

  • snel en deskundig advies

Minpunten Tioga Tours

  • geen

Bezochte landen

  • amerika
  • canada
Aangeraden voor: Gezinnen, Backpackers, Stellen, Vriendengroep, Avonturiers, Luxe reizigers, Budget reizigers, Natuurliefhebbers, Cultuurliefhebbers

Je vakantie begint al in Zwolle! (bezocht in oktober 2017)

Review geschreven door Marleen Veldhuizen op 28 december 2017

De vakantiepret begint al op het kantoor in Zwolle. Het kantoor ademt Amerika, het is in Amerikaanse sferen ingericht. Een heuse diner, een Amerikaanse camper en politieauto en de mooie wanden van allerlei mooie plekjes die je in Amerika kan zien. De medewerkers reageren super snel op je vragen en de verdere informatie voorziening is super! Je krijgt een persoonlijk roadbook thuisgestuurd en de website biedt je ook de mogelijkheid om zelf een route te plannen, reviews van andere reizigers te lezen en ook mooie tips staan er op. En de prijs? Zéér netjes! Wij hadden de pech dat onze vliegtuigmaatschappij failliet was gegaan (air berlin) ook dat is keurig opgelost met andere vluchten! Ik boek graag weer! Nog even wachten op de verlof goedkeuring van mijn vriend,... en dan boeken wij weer bij Tioga Tours! We hebben er super veel zin in!

9,0
9 Algemene ervaring
9 Boekingsproces
nvt Reisleiding
9 Accommodatie(s)
9 Vervoer
9 Prijs-kwaliteit

Pluspunten Tioga Tours

  • website
  • ervaring
  • informatievoorziening

Minpunten Tioga Tours

  • Geen

Bezochte landen

  • Amerika
Aangeraden voor: Gezinnen, Stellen, Vriendengroep, Avonturiers, Luxe reizigers, Budget reizigers, Natuurliefhebbers, Cultuurliefhebbers