Tioga Tours De Amerika en Canada specialist

Reviews Tioga Tours

8,9
9,1 Algemene ervaring
9,1 Boekingsproces
8,9 Reisleiding
8,6 Accommodatie(s)
8,8 Vervoer
8,8 Prijs-kwaliteit
  • Aantal reviews: 59
  • Aantal waarderingen: 129

Geweldige reis mooie route ( Deep South) (bezocht in september 2019)

Review geschreven door Fred Meeuwissen op 05 oktober 2019

Goede begeleiding luisteren naar de wensen van de klant . Goede prijs kwaliteit verhouding tijdens hebt boeken onze wensen goed doorgenomen en welke highlites we wilden zien alles opgenomen in onze Deep South tour met ook een paar rustmomenten zeer goed geregeld .

9,0
9 Algemene ervaring
9 Boekingsproces
9 Reisleiding
9 Accommodatie(s)
9 Vervoer
9 Prijs-kwaliteit

Bezochte landen

  • curacao
Aangeraden voor: Gezinnen, Stellen, Avonturiers, Luxe reizigers, Budget reizigers, Natuurliefhebbers, Cultuurliefhebbers

Magisch! (bezocht in april 2018)

Review geschreven door Jacqueline Huizinga-Tip op 05 oktober 2019

Ze geven geweldige voorlichtingen/bijeenkomsten in hun mooie pand in Zwolle. Duidelijke en snelle communicatie als je ze wat vraagt. Overzichtelijke website vol met tips en reisverslagen van andere reizigers.

9,2
10 Algemene ervaring
10 Boekingsproces
nvt Reisleiding
8 Accommodatie(s)
9 Vervoer
9 Prijs-kwaliteit

Pluspunten Tioga Tours

  • Overzichtelijke duidelijke website
  • goed te bereiken qua communicatie

Minpunten Tioga Tours

  • nvt

Bezochte landen

  • Canada
  • Dominicaanse republiek
  • Maleisië
Aangeraden voor: Gezinnen, Stellen, Vriendengroep, Avonturiers, Budget reizigers, Natuurliefhebbers

superreis en begeleiding (bezocht in juli 2016)

Review geschreven door Ronald Angenent op 03 oktober 2019

Het beantwoorden van aanvraag gaat erg snel, de medewerkers denken erg goed met je mee en wanneer er dan wat fout gaat zorgen zij ervoor dat alles weer goed afloopt.
De website is duidelijk en vooral de routeplanner is zeer handig

9,0
9 Algemene ervaring
9 Boekingsproces
nvt Reisleiding
9 Accommodatie(s)
9 Vervoer
9 Prijs-kwaliteit

Pluspunten Tioga Tours

  • snelle offertes
  • deskundigheid van het personeel

Bezochte landen

  • USA Indonesie Canada Thailand Singapore
Aangeraden voor: Gezinnen, Stellen, Avonturiers, Natuurliefhebbers, Cultuurliefhebbers

Zeer deskundig, behulpzaam en enthousiast (bezocht in juli 2019)

Review geschreven door André Krommendijk op 01 oktober 2019

Het enthousiasme over Amerika brengt Tioga ook over op de klant. Daarnaast is men zeer deskundig, doordat de medewerkers zelf regelmatig ook naar Amerika gaan. Geen vraag is te veel en dus zeer behulpzaam. Bezoek vooral hun infodagen!

10,0
10 Algemene ervaring
10 Boekingsproces
nvt Reisleiding
nvt Accommodatie(s)
nvt Vervoer
10 Prijs-kwaliteit

Pluspunten Tioga Tours

  • Deskundig
  • behulpzaam
  • enthousiast
  • prijsbewust

Minpunten Tioga Tours

  • geen

Bezochte landen

  • Amerika
Aangeraden voor: Gezinnen, Backpackers, Stellen, Vriendengroep, Avonturiers, Luxe reizigers, Budget reizigers, Natuurliefhebbers, Cultuurliefhebbers

Camper reis west Amerika (bezocht in september 2019)

Review geschreven door Jan Miranda ter Weele op 30 september 2019

wij hebben een rondreis langs de bekende nationale parken in West Amerika gedaan in de maand September. Het reizen met de camper is een fantastische ervaring voor ons en de kinderen geweest. Alles bij de de hand. In een woord GEWELDIG!

10,0
10 Algemene ervaring
10 Boekingsproces
10 Reisleiding
10 Accommodatie(s)
10 Vervoer
10 Prijs-kwaliteit
Aangeraden voor: Gezinnen, Vriendengroep, Luxe reizigers, Natuurliefhebbers

Route 66 (bezocht in september 2019)

Review geschreven door Harry Bosman op 30 september 2019

Voor het 3e achtereenvolgende jaar met Tioga op reis. Boeken gaat makkelijk, je kunt geheel je eigen reis samenstellen, prima hotels en beschrijvingen van bezienswaardigheden onderweg. Deze krijg je in een boekwerk, geheel volgens de reis die je gaat maken, toegestuurd.

8,8
9 Algemene ervaring
9 Boekingsproces
nvt Reisleiding
9 Accommodatie(s)
9 Vervoer
8 Prijs-kwaliteit

Minpunten Tioga Tours

  • n.v.t.
Aangeraden voor: Gezinnen, Stellen, Avonturiers, Natuurliefhebbers, Cultuurliefhebbers

Jubileum (bezocht in juli 2015)

Review geschreven door Ruurd de Jong op 29 september 2019

Prima reisleider, mooi uitgestippelde reis. Een mooi gemengd gezelschap van Belgen en Nederlanders. Op onze jubileumjaar kwam er muziek van U2 door de spiekers tijdens een helikoptervlucht boven de Grand Canyon. Zou deze rondreis door west Amerika zou weer boeken.

8,5
9 Algemene ervaring
8 Boekingsproces
10 Reisleiding
8 Accommodatie(s)
8 Vervoer
8 Prijs-kwaliteit

Pluspunten Tioga Tours

  • specialist
  • betrokken
  • opmaat

Minpunten Tioga Tours

  • geen
Aangeraden voor: Gezinnen, Stellen, Vriendengroep, Avonturiers, Budget reizigers

Rondreis VS (bezocht in juli 2015)

Review geschreven door Annelies Tielen op 29 september 2019

Altijd snelle reactie op vragen en hele goede tips om de vakantie nog leuker te maken. Ze ontzorgen en denken mee. Bovendien hebben ze een fantastische site met allerlei routes of hulp bij het maken van een eigen route.

9,8
10 Algemene ervaring
10 Boekingsproces
nvt Reisleiding
10 Accommodatie(s)
10 Vervoer
9 Prijs-kwaliteit

Pluspunten Tioga Tours

  • kennis
  • betrokkenheid
  • vriendelijkheid

Minpunten Tioga Tours

  • geen idee

Bezochte landen

  • Canada
  • Amerika
Aangeraden voor: Gezinnen, Stellen, Vriendengroep, Avonturiers, Luxe reizigers, Budget reizigers, Natuurliefhebbers

Camperreis West Canada (bezocht in augustus 2017)

Review geschreven door Irene van Eijk op 28 september 2019

Prettig contact met de reisconsulenten, vooraf informatiedagen, allerlei tips en ideeën op de website, snelle reactie op onze vragen, je kunt zelf een reis samenstellen op de website. Het lukte ons niet om een overtocht met een ferry naar Victoria zelf te boeken maar na 1 mailtje van ons aan de consulente was het door Tioga tours geregeld! Perfect!

9,5
10 Algemene ervaring
10 Boekingsproces
nvt Reisleiding
9 Accommodatie(s)
nvt Vervoer
9 Prijs-kwaliteit

Pluspunten Tioga Tours

  • snelle reactie van de reisconsulenten
  • mooie website

Minpunten Tioga Tours

  • weet er geen

Bezochte landen

  • canada
  • usa
  • china
  • indonesie
  • caribean

West Amerika roadtrip, super goed geregeld!

Review geschreven door Eva Sweers op 10 november 2018

Snel antwoord op vragen die je via de mail stelt, persoonlijke reisgids voor je met super handige tips! Autohuur, vliegticket en hotel alles wat van te voren goed vastgelegd. Alles was tot in de puntjes verzorgd door Tioga Tours!

9,4
10 Algemene ervaring
10 Boekingsproces
nvt Reisleiding
9 Accommodatie(s)
9 Vervoer
9 Prijs-kwaliteit

Pluspunten Tioga Tours

  • persoonlijk
  • goed advies
  • snel antwoord
  • goed geregeld

Minpunten Tioga Tours

  • geen

Bezochte landen

  • thailand
  • new york
  • mexico
  • west amerika
Aangeraden voor: Gezinnen, Stellen, Avonturiers, Luxe reizigers, Natuurliefhebbers, Cultuurliefhebbers

Rondreis West-Amerika van 3 weken (bezocht in september 2018)

Review geschreven door Lisette Bulsink op 14 oktober 2018

Goede uitleg, veel geregeld goede prijs. Konden ons veel adviezen geven uit eigen ervaring. Ook prettige site met veel informatie. Ze hadden ook goede tips voor leuke excursies etc en konden die ook voor ons regelen

8,8
9 Algemene ervaring
8 Boekingsproces
nvt Reisleiding
nvt Accommodatie(s)
9 Vervoer
9 Prijs-kwaliteit

Pluspunten Tioga Tours

  • goede tips en blogs
  • eigen route samenstellen

Minpunten Tioga Tours

  • nvt
Aangeraden voor: Gezinnen, Stellen, Avonturiers, Natuurliefhebbers, Cultuurliefhebbers

Top organisatie (bezocht in september 2017)

Review geschreven door Danny Plas op 10 oktober 2018

Goede service, altijd vriendelijk en snel in het antwoorden bij vragen. Helemaal top! Komend jaar gaan we voor de 2e keer via Tioga Tours op reis! Wederom zijn wij weer erg goed geholpen. Zou het iedereen aanraden!

9,0
9 Algemene ervaring
9 Boekingsproces
9 Reisleiding
9 Accommodatie(s)
9 Vervoer
9 Prijs-kwaliteit

Pluspunten Tioga Tours

  • service

Bezochte landen

  • amerika
  • , canada
Aangeraden voor: Gezinnen, Stellen, Avonturiers, Luxe reizigers, Budget reizigers, Natuurliefhebbers, Cultuurliefhebbers

Geweldige rondreis Amerika en Canada (bezocht in juli 2018)

Review geschreven door Liliane Pel op 09 oktober 2018

In Zwolle zit het kantoor van Tioga Tours. Zodra je binnen bent, valt de grote diner op, geheel in Amerikaanse stijl. Je kunt er ook al de camper bekijken.
Om verder in de stemming te komen organiseert Tioga experance days waar lezingen worden gegeven over hun reisaanbod en fotoboeken van andere reizigers.
Je bent vrij in het bepalen van je route, maar ze geven advies als je daarom vraagt. Ook tijdens de reis werd snel gereageerd op onze mail over een GPS coördinaat.
Als wij weer die kant opgaan, mag Tioga weer alles voor ons regelen.

8,5
9 Algemene ervaring
9 Boekingsproces
nvt Reisleiding
8 Accommodatie(s)
nvt Vervoer
8 Prijs-kwaliteit

Pluspunten Tioga Tours

  • Snelle reactie
  • Advies van mensen die er ook geweest zijn
  • Veel aandacht voor de voorpret

Minpunten Tioga Tours

  • Niet alle GPS coördinaten waren juist
  • Niets

Bezochte landen

  • Amerika
Aangeraden voor: Gezinnen, Stellen, Avonturiers, Budget reizigers, Natuurliefhebbers

Amerika (bezocht in september 2018)

Review geschreven door Bea ten Klooster op 08 oktober 2018

Tioga geeft eerlijk en goed advies. Alle wensen die wij hadden is gebeurt. De prijs past bij de reis. Tioga had een middag op het bedrijf in Zwolle , waar je vragen kon stellen. Zelfs hebben ze het vervoermiddel daar staan. Dus je krijgt daardoor goede informatie en weet je direct met wat voor een camper je reist. Tioga is een goed en top bedrijf om een grote reis te boeken.

8,4
9 Algemene ervaring
8 Boekingsproces
nvt Reisleiding
8 Accommodatie(s)
8 Vervoer
9 Prijs-kwaliteit

Minpunten Tioga Tours

  • geen
Aangeraden voor: Gezinnen, Backpackers, Stellen, Avonturiers, Luxe reizigers, Budget reizigers, Natuurliefhebbers, Cultuurliefhebbers

Klantvriendelijke reisorganisatie (bezocht in augustus 2018)

Review geschreven door Laura Kagenaar op 08 oktober 2018

Alles was zeer goed geregeld. Er was een hotel geëvacueerd ivm brand en ze hebben op een prachtige locatie een nieuw hotel geregeld voor ons. Ook van te voren was het contract met tioga tours goed, snel antwoord op mijn vragen gekregen. Goede prijs /kwaliteit verhouding. Van te voren van hun een eigen reisgids ontvangen waar onze route met hotels in stonden en ook alle bezienswaardigheden in de buurt van onze hotels.

9,6
10 Algemene ervaring
9 Boekingsproces
nvt Reisleiding
9 Accommodatie(s)
10 Vervoer
10 Prijs-kwaliteit
Aangeraden voor: Gezinnen, Backpackers, Stellen, Vriendengroep, Avonturiers, Budget reizigers, Natuurliefhebbers

Goed verzorgd. Uitstekend begeleid (bezocht in maart 2016)

Review geschreven door Jan Mochel op 07 oktober 2018

Zijn in 2004, 2008, 2013 en 2016 met Tioga Tours naar de USA geweest en het was steeds uitstekend verzorgd en meestal net iets goedkoper dan de conculegae. Hotels prima, transfers, indien nodig goed verzorgd, begeleiding bij problemen (Road Bear) na behoren.

9,8
10 Algemene ervaring
10 Boekingsproces
10 Reisleiding
10 Accommodatie(s)
9 Vervoer
10 Prijs-kwaliteit

Pluspunten Tioga Tours

  • prijs
  • begeleiding
  • verzorging

Minpunten Tioga Tours

  • geen

Bezochte landen

  • usa
Aangeraden voor: Gezinnen, Stellen, Vriendengroep, Avonturiers, Budget reizigers

Amerika (bezocht in september 2018)

Review geschreven door Bea ten Klooster op 07 oktober 2018

Ze helpen bij het zoeken met de reistijden en het vervoer. Je kan ef altijd mef vragwn terecht. Wat zo leuk is ze houden een open middag over reizen naar Amerika. Ze sturen op tijd de reisbescheiden voor de reis.

7,8
8 Algemene ervaring
8 Boekingsproces
nvt Reisleiding
8 Accommodatie(s)
7 Vervoer
8 Prijs-kwaliteit

Pluspunten Tioga Tours

  • nvt

Minpunten Tioga Tours

  • nvt
Aangeraden voor: Gezinnen, Stellen, Natuurliefhebbers

Tioga was de enige organisatie die meedacht! (bezocht in juli 2018)

Review geschreven door Jolanda Schuijl op 07 oktober 2018

Tioga was de enige reisorganisatie die echt met ons meedacht om de reis die wij in gedachten hadden ook daadwerkelijk te kunnen gaan maken. Volgend jaar gaat het gebeuren! Verder zijn we erg tevreden over de website van Tioga, deze is erg gebruikersvriendelijk om een rondreis samen te stellen met een camper of auto. De dames van Tioga zijn ook erg klantvriendelijk en staan altijd klaar voor je om alle vragen te beantwoorden en mee te denken over de te maken reis.

10,0
10 Algemene ervaring
10 Boekingsproces
10 Reisleiding
nvt Accommodatie(s)
nvt Vervoer
10 Prijs-kwaliteit

Pluspunten Tioga Tours

  • Website van Tioga

Minpunten Tioga Tours

  • N.v.t.

Bezochte landen

  • Amerika
Aangeraden voor: Gezinnen, Backpackers, Stellen, Vriendengroep, Avonturiers, Luxe reizigers, Budget reizigers, Natuurliefhebbers, Cultuurliefhebbers

Nova Scotia & Newfoundland adventure (bezocht in mei 2018)

Review geschreven door Robin Loke op 07 oktober 2018

De hulp en suggesties bij het plannen en daarna het boeken was een fijn traject, waar mijn verwachtingen ruimschoots overtroffen werden. Ondanks dat hun kennis van die gebieden minder waren dan Over West/Canada.

9,8
10 Algemene ervaring
10 Boekingsproces
nvt Reisleiding
10 Accommodatie(s)
10 Vervoer
9 Prijs-kwaliteit

Pluspunten Tioga Tours

  • snel antwoord
  • meedenken
  • persoonlijk

Minpunten Tioga Tours

  • meerdere contactpersonen (die overigens wèl goed overdragen)

Bezochte landen

  • canada
Aangeraden voor: Gezinnen, Stellen, Vriendengroep, Avonturiers, Luxe reizigers, Budget reizigers, Natuurliefhebbers

Camperroadtrip USA (bezocht in augustus 2018)

Review geschreven door Marianne Hoogendoorn op 06 oktober 2018

Ik ben enorm te spreken over de goede website. Hier staat zo veel informatie op, daar kun je weken op surfen! Info over het land, uitstapjes, tips van andere reizigers, camping info en niet geheel onbelangrijk, je kunt je eigen route maken en heel makkelijk weer aanpassen.Goede informatie op kantoor en later telefonisch. Ze denken met je mee. Zeer deskundig. Alles werd snel en adequaat voor ons uitgezocht. Zowel voor als tijdens onze camperrondreis werden we van de actuele situatie op de hoogte gebracht. Als voorbeeld geef ik de afsluiting van Highway 1, wel of niet reis aanpassen. De branden in Yosemite park, waardoor we dit park uiteindelijk niet konden bezoeken. Top informatie, helaas voor ons nadelig wat Yosemite betrof, maar wel info die je soms direct nodig hebt om je plannen aan te passen. Kortom, ik zou deze organisatie bij iedereen aanbevelen!

7,7
8 Algemene ervaring
8 Boekingsproces
7 Reisleiding
7 Accommodatie(s)
8 Vervoer
8 Prijs-kwaliteit

Pluspunten Tioga Tours

  • Deskundig
  • Up-t0-date informatie
  • Prijs/kwaliteit prima
  • Supersite waar je enorm veel informatie vandaan kunt halen voor je camping/uitstapjes/land etc. Nog nooit zon goede site tegengekomen op reisgebied. Heb hem zelfs aangeraden bij enkele dames van TUI!

Minpunten Tioga Tours

  • Sorry ik zou het echt niet weten...

Bezochte landen

  • Amerika
Aangeraden voor: Gezinnen, Natuurliefhebbers