Tioga Tours De Amerika en Canada specialist

Reviews Tioga Tours

8,8
9,0 Algemene ervaring
9,0 Boekingsproces
8,7 Reisleiding
8,6 Accommodatie(s)
8,7 Vervoer
8,8 Prijs-kwaliteit
  • Aantal reviews: 50
  • Aantal waarderingen: 104

West Amerika roadtrip, super goed geregeld!

Review geschreven door Eva Sweers op 10 november 2018

Snel antwoord op vragen die je via de mail stelt, persoonlijke reisgids voor je met super handige tips! Autohuur, vliegticket en hotel alles wat van te voren goed vastgelegd. Alles was tot in de puntjes verzorgd door Tioga Tours!

9,4
10 Algemene ervaring
10 Boekingsproces
nvt Reisleiding
9 Accommodatie(s)
9 Vervoer
9 Prijs-kwaliteit

Pluspunten Tioga Tours

  • persoonlijk
  • goed advies
  • snel antwoord
  • goed geregeld

Minpunten Tioga Tours

  • geen

Bezochte landen

  • thailand
  • new york
  • mexico
  • west amerika
Aangeraden voor: Gezinnen, Stellen, Avonturiers, Luxe reizigers, Natuurliefhebbers, Cultuurliefhebbers

Rondreis West-Amerika van 3 weken (bezocht in september 2018)

Review geschreven door Lisette Bulsink op 14 oktober 2018

Goede uitleg, veel geregeld goede prijs. Konden ons veel adviezen geven uit eigen ervaring. Ook prettige site met veel informatie. Ze hadden ook goede tips voor leuke excursies etc en konden die ook voor ons regelen

8,8
9 Algemene ervaring
8 Boekingsproces
nvt Reisleiding
nvt Accommodatie(s)
9 Vervoer
9 Prijs-kwaliteit

Pluspunten Tioga Tours

  • goede tips en blogs
  • eigen route samenstellen

Minpunten Tioga Tours

  • nvt
Aangeraden voor: Gezinnen, Stellen, Avonturiers, Natuurliefhebbers, Cultuurliefhebbers

Top organisatie (bezocht in september 2017)

Review geschreven door Danny Plas op 10 oktober 2018

Goede service, altijd vriendelijk en snel in het antwoorden bij vragen. Helemaal top! Komend jaar gaan we voor de 2e keer via Tioga Tours op reis! Wederom zijn wij weer erg goed geholpen. Zou het iedereen aanraden!

9,0
9 Algemene ervaring
9 Boekingsproces
9 Reisleiding
9 Accommodatie(s)
9 Vervoer
9 Prijs-kwaliteit

Pluspunten Tioga Tours

  • service

Bezochte landen

  • amerika
  • , canada
Aangeraden voor: Gezinnen, Stellen, Avonturiers, Luxe reizigers, Budget reizigers, Natuurliefhebbers, Cultuurliefhebbers

Geweldige rondreis Amerika en Canada (bezocht in juli 2018)

Review geschreven door Liliane Pel op 09 oktober 2018

In Zwolle zit het kantoor van Tioga Tours. Zodra je binnen bent, valt de grote diner op, geheel in Amerikaanse stijl. Je kunt er ook al de camper bekijken.
Om verder in de stemming te komen organiseert Tioga experance days waar lezingen worden gegeven over hun reisaanbod en fotoboeken van andere reizigers.
Je bent vrij in het bepalen van je route, maar ze geven advies als je daarom vraagt. Ook tijdens de reis werd snel gereageerd op onze mail over een GPS coördinaat.
Als wij weer die kant opgaan, mag Tioga weer alles voor ons regelen.

8,5
9 Algemene ervaring
9 Boekingsproces
nvt Reisleiding
8 Accommodatie(s)
nvt Vervoer
8 Prijs-kwaliteit

Pluspunten Tioga Tours

  • Snelle reactie
  • Advies van mensen die er ook geweest zijn
  • Veel aandacht voor de voorpret

Minpunten Tioga Tours

  • Niet alle GPS coördinaten waren juist
  • Niets

Bezochte landen

  • Amerika
Aangeraden voor: Gezinnen, Stellen, Avonturiers, Budget reizigers, Natuurliefhebbers

Amerika (bezocht in september 2018)

Review geschreven door Bea ten Klooster op 08 oktober 2018

Tioga geeft eerlijk en goed advies. Alle wensen die wij hadden is gebeurt. De prijs past bij de reis. Tioga had een middag op het bedrijf in Zwolle , waar je vragen kon stellen. Zelfs hebben ze het vervoermiddel daar staan. Dus je krijgt daardoor goede informatie en weet je direct met wat voor een camper je reist. Tioga is een goed en top bedrijf om een grote reis te boeken.

8,4
9 Algemene ervaring
8 Boekingsproces
nvt Reisleiding
8 Accommodatie(s)
8 Vervoer
9 Prijs-kwaliteit

Minpunten Tioga Tours

  • geen
Aangeraden voor: Gezinnen, Backpackers, Stellen, Avonturiers, Luxe reizigers, Budget reizigers, Natuurliefhebbers, Cultuurliefhebbers

Klantvriendelijke reisorganisatie (bezocht in augustus 2018)

Review geschreven door Laura Kagenaar op 08 oktober 2018

Alles was zeer goed geregeld. Er was een hotel geëvacueerd ivm brand en ze hebben op een prachtige locatie een nieuw hotel geregeld voor ons. Ook van te voren was het contract met tioga tours goed, snel antwoord op mijn vragen gekregen. Goede prijs /kwaliteit verhouding. Van te voren van hun een eigen reisgids ontvangen waar onze route met hotels in stonden en ook alle bezienswaardigheden in de buurt van onze hotels.

9,6
10 Algemene ervaring
9 Boekingsproces
nvt Reisleiding
9 Accommodatie(s)
10 Vervoer
10 Prijs-kwaliteit
Aangeraden voor: Gezinnen, Backpackers, Stellen, Vriendengroep, Avonturiers, Budget reizigers, Natuurliefhebbers

Goed verzorgd. Uitstekend begeleid (bezocht in maart 2016)

Review geschreven door Jan Mochel op 07 oktober 2018

Zijn in 2004, 2008, 2013 en 2016 met Tioga Tours naar de USA geweest en het was steeds uitstekend verzorgd en meestal net iets goedkoper dan de conculegae. Hotels prima, transfers, indien nodig goed verzorgd, begeleiding bij problemen (Road Bear) na behoren.

9,8
10 Algemene ervaring
10 Boekingsproces
10 Reisleiding
10 Accommodatie(s)
9 Vervoer
10 Prijs-kwaliteit

Pluspunten Tioga Tours

  • prijs
  • begeleiding
  • verzorging

Minpunten Tioga Tours

  • geen

Bezochte landen

  • usa
Aangeraden voor: Gezinnen, Stellen, Vriendengroep, Avonturiers, Budget reizigers

Amerika (bezocht in september 2018)

Review geschreven door Bea ten Klooster op 07 oktober 2018

Ze helpen bij het zoeken met de reistijden en het vervoer. Je kan ef altijd mef vragwn terecht. Wat zo leuk is ze houden een open middag over reizen naar Amerika. Ze sturen op tijd de reisbescheiden voor de reis.

7,8
8 Algemene ervaring
8 Boekingsproces
nvt Reisleiding
8 Accommodatie(s)
7 Vervoer
8 Prijs-kwaliteit

Pluspunten Tioga Tours

  • nvt

Minpunten Tioga Tours

  • nvt
Aangeraden voor: Gezinnen, Stellen, Natuurliefhebbers

Tioga was de enige organisatie die meedacht! (bezocht in juli 2018)

Review geschreven door Jolanda Schuijl op 07 oktober 2018

Tioga was de enige reisorganisatie die echt met ons meedacht om de reis die wij in gedachten hadden ook daadwerkelijk te kunnen gaan maken. Volgend jaar gaat het gebeuren! Verder zijn we erg tevreden over de website van Tioga, deze is erg gebruikersvriendelijk om een rondreis samen te stellen met een camper of auto. De dames van Tioga zijn ook erg klantvriendelijk en staan altijd klaar voor je om alle vragen te beantwoorden en mee te denken over de te maken reis.

10,0
10 Algemene ervaring
10 Boekingsproces
10 Reisleiding
nvt Accommodatie(s)
nvt Vervoer
10 Prijs-kwaliteit

Pluspunten Tioga Tours

  • Website van Tioga

Minpunten Tioga Tours

  • N.v.t.

Bezochte landen

  • Amerika
Aangeraden voor: Gezinnen, Backpackers, Stellen, Vriendengroep, Avonturiers, Luxe reizigers, Budget reizigers, Natuurliefhebbers, Cultuurliefhebbers

Nova Scotia & Newfoundland adventure (bezocht in mei 2018)

Review geschreven door Robin Loke op 07 oktober 2018

De hulp en suggesties bij het plannen en daarna het boeken was een fijn traject, waar mijn verwachtingen ruimschoots overtroffen werden. Ondanks dat hun kennis van die gebieden minder waren dan Over West/Canada.

9,8
10 Algemene ervaring
10 Boekingsproces
nvt Reisleiding
10 Accommodatie(s)
10 Vervoer
9 Prijs-kwaliteit

Pluspunten Tioga Tours

  • snel antwoord
  • meedenken
  • persoonlijk

Minpunten Tioga Tours

  • meerdere contactpersonen (die overigens wèl goed overdragen)

Bezochte landen

  • canada
Aangeraden voor: Gezinnen, Stellen, Vriendengroep, Avonturiers, Luxe reizigers, Budget reizigers, Natuurliefhebbers

Camperroadtrip USA (bezocht in augustus 2018)

Review geschreven door Marianne Hoogendoorn op 06 oktober 2018

Ik ben enorm te spreken over de goede website. Hier staat zo veel informatie op, daar kun je weken op surfen! Info over het land, uitstapjes, tips van andere reizigers, camping info en niet geheel onbelangrijk, je kunt je eigen route maken en heel makkelijk weer aanpassen.Goede informatie op kantoor en later telefonisch. Ze denken met je mee. Zeer deskundig. Alles werd snel en adequaat voor ons uitgezocht. Zowel voor als tijdens onze camperrondreis werden we van de actuele situatie op de hoogte gebracht. Als voorbeeld geef ik de afsluiting van Highway 1, wel of niet reis aanpassen. De branden in Yosemite park, waardoor we dit park uiteindelijk niet konden bezoeken. Top informatie, helaas voor ons nadelig wat Yosemite betrof, maar wel info die je soms direct nodig hebt om je plannen aan te passen. Kortom, ik zou deze organisatie bij iedereen aanbevelen!

7,7
8 Algemene ervaring
8 Boekingsproces
7 Reisleiding
7 Accommodatie(s)
8 Vervoer
8 Prijs-kwaliteit

Pluspunten Tioga Tours

  • Deskundig
  • Up-t0-date informatie
  • Prijs/kwaliteit prima
  • Supersite waar je enorm veel informatie vandaan kunt halen voor je camping/uitstapjes/land etc. Nog nooit zon goede site tegengekomen op reisgebied. Heb hem zelfs aangeraden bij enkele dames van TUI!

Minpunten Tioga Tours

  • Sorry ik zou het echt niet weten...

Bezochte landen

  • Amerika
Aangeraden voor: Gezinnen, Natuurliefhebbers

Camper Wegbreng USA (bezocht in maart 2018)

Review geschreven door Arie de Wit op 01 oktober 2018

Goede eerste indruk bij offerte, daarna snelle reacties op telefoon en/of email. mogelijkheid tot bezoek, presentaties en inkijk in Grote camper. Goed gesprek tijdens bezoek in Zwolle, adequate toezending reisdocumenten.

8,8
9 Algemene ervaring
9 Boekingsproces
nvt Reisleiding
nvt Accommodatie(s)
9 Vervoer
8 Prijs-kwaliteit

Pluspunten Tioga Tours

  • Prima communicatie

Bezochte landen

  • Amerika
Aangeraden voor: Backpackers, Avonturiers, Natuurliefhebbers

The Deep South (bezocht in september 2017)

Review geschreven door Bianca Huis op 30 september 2018

WIj hebben nu meerdere reizen via Tioga Tours gemaakt en iedere keer is het top verzorgd! Of je nu een pakketreis boekt of alleen tickets en huurauto men denkt altijd met je mee om er een fantastische reis van te maken. Communicatie verloopt soepel en je krijgt altijd spoedig een reactie. Wij zullen zeker bij Tioga blijven boeken!

10,0
10 Algemene ervaring
10 Boekingsproces
nvt Reisleiding
nvt Accommodatie(s)
10 Vervoer
10 Prijs-kwaliteit

Pluspunten Tioga Tours

  • Goede duidelijke communicatie
  • vriendelijk personeel
  • veel mogelijkheden
  • informatief

Minpunten Tioga Tours

  • Het zou fijn zijn om ook alleen losse tickets te kunnen boeken

Bezochte landen

  • amerika
  • canada
  • indonesie
Aangeraden voor: Gezinnen, Stellen, Vriendengroep, Avonturiers, Luxe reizigers, Natuurliefhebbers, Cultuurliefhebbers

Tioga weet wat je wil en geeft zeer goede adviezen (bezocht in juni 2015)

Review geschreven door Adi Alleman op 30 september 2018

Tioga luistert zeer goed naar de wensen en weet dit zeer goed in te vullen. Tevens kom je met Tioga niet voor verrassingen te staan. En ze zijn nog de goedkoopste van alle. Kortom: Een reis van je leven maken zonder zorgen, boek je bij Tioga!

9,0
9 Algemene ervaring
9 Boekingsproces
9 Reisleiding
9 Accommodatie(s)
9 Vervoer
9 Prijs-kwaliteit

Pluspunten Tioga Tours

  • Overzichtelijke offerte zonder verrassingen
  • Denken met je mee.
  • de goedkoopste met de beste service.

Bezochte landen

  • Amerika
Aangeraden voor: Gezinnen, Backpackers, Stellen, Vriendengroep, Avonturiers, Luxe reizigers, Budget reizigers, Natuurliefhebbers, Cultuurliefhebbers

Rondreis door west amerika (bezocht in juli 2017)

Review geschreven door Fenna Knol-Boldewijn op 30 september 2018

Veel beschikbare informatie via website, hulp bij plannen van de reis en de database met campings is ook erg handig. Daarnaast kan je via de site gemakkelijk bezienswaardigheden zoeken bij de locatie waar je dan bent.

8,3
9 Algemene ervaring
9 Boekingsproces
8 Reisleiding
8 Accommodatie(s)
8 Vervoer
8 Prijs-kwaliteit

Pluspunten Tioga Tours

  • database

Minpunten Tioga Tours

  • prijs
  • low budget opties

Bezochte landen

  • amerika
Aangeraden voor: Gezinnen, Stellen, Luxe reizigers, Natuurliefhebbers

Schitterende rondreis (bezocht in september 2018)

Review geschreven door Alinda Link van Spronsen op 30 september 2018

We hadden een wensenlijstje gemaakt met natuurparken en andere bezienswaardigheden die we wilden zien en deze naar Tioga Tours gestuurd. Na een dag kregen we een leuke mail terug met een reisvoorstel met daarbij ook een slideshow van wat voor moois we allemaal gaan zien. De voorpret kon beginnen. Op de website staat ook heel veel informatie en kun je ook zelf je trip samenstellen. Op de kaart kun je aanklikken hoe je wilt reizen en zo je op maat gemaakte reis samenstellen. Je weet dan ook goed hoe lang je erover doet om van de ene plek naar de volgende te komen.
Een aantal weken voor vertrek kregen we ook nog een uitgebreide persoonlijke reisgids met daarin van dag tot dag informatie over de bestemming, welke route je rijd en wat er in de omgeving te zien is.
Deze kregen we ook digitaal zodat onze thuisblijvers ons konden volgen op reis. Hele goede service en ze zijn snel in het contact. Ze reageren op mail en gaan in op je vragen. Super ervaring.

9,0
9 Algemene ervaring
9 Boekingsproces
nvt Reisleiding
9 Accommodatie(s)
9 Vervoer
9 Prijs-kwaliteit

Pluspunten Tioga Tours

  • goede en snelle communicatie
  • up to date informatie
  • compleet qua informatie en bestemmingen
Aangeraden voor: Gezinnen, Backpackers, Stellen, Vriendengroep, Natuurliefhebbers

Deskundig, eerlijk en tijdige informatie op maat (bezocht in september 2018)

Review geschreven door Sandra Kersbergen op 30 september 2018

Heel belangrijk voor mij is eerlijke informatie, ook als iets dan maar tegenvalt of niet door kan gaan. De medewerkers van Tioga verifiëren altijd bij de organisaties in buitenland (dit was niet onze eerste reis met Tioga ) en zetten het antwoord per mail direct door, dan ligt het maar vast voor alle partijen.
Ook is af en toe snel handelen nodig voor een aanbieding of bijv. goedkopere vlucht, bij Tioga zijn die lijnen heel kort en gebeurd dat dus ook direct. Op basis van je boekingsnummer kan elke medewerker jouw reis inzien en goede adviezen geven.
Op de website kun je veel info, tips en reviews vinden. Wij hebben bijvoorbeeld heel veel zelf ingebracht in de reis, maar Tioga kan op elk gewenst moment een deel van de voorbereiding overnemen en meer betrokken zijn in de organisatie. Dit klinkt allemaal zo normaal en logisch, maar dit zijn allemaal zaken die we bij andere organisaties echt veel minder hebben ervaren. Dus volgende keer...... weer Tioga Tours.

8,5
8 Algemene ervaring
10 Boekingsproces
8 Reisleiding
8 Accommodatie(s)
8 Vervoer
9 Prijs-kwaliteit

Pluspunten Tioga Tours

  • persoonlijk contact
  • snelheid
  • inschattingsvermogen klant
  • eigen ervaring medewerkers
  • eerlijke informatie

Minpunten Tioga Tours

  • informatie boekje vlak voor vertrek te algemeen dat moet een meer dwingend to do boekje zijn.

Bezochte landen

  • canada
Aangeraden voor: Gezinnen, Stellen, Vriendengroep, Luxe reizigers, Budget reizigers, Natuurliefhebbers, Cultuurliefhebbers

Rondreis U.S.A. Alles keurig geregeld, hotels, de huurauto, (bezocht in september 2014)

Review geschreven door Robert Velding op 30 september 2018

Keurig bedrijf. Personeel netjes in taal en antwoord. Personeel weet waar ze over praten doordat ze er zelf zijn geweest. Je hebt zelf veel in te brengen hoe en wat je wilt. En alle papieren keurig op tijd in huis.

10,0
10 Algemene ervaring
10 Boekingsproces
10 Reisleiding
10 Accommodatie(s)
10 Vervoer
10 Prijs-kwaliteit

Pluspunten Tioga Tours

  • de ervaring met noord amerika

Minpunten Tioga Tours

  • te weinig vestigingen in Nederland
Aangeraden voor: Gezinnen, Backpackers, Stellen, Vriendengroep, Avonturiers, Luxe reizigers, Natuurliefhebbers, Cultuurliefhebbers

Super geregeld & goed geïnformeerd! (bezocht in augustus 2018)

Review geschreven door Liana Gort op 27 september 2018

Adviezen waren goed, er werd meegedacht om de reis zo goed mogelijk in te plannen, het boeken van de tickets was super. Ook bij vragen reageerden ze altijd binnen no time. Een dikke aanrader voor het boeken van een reis naar de VS!

9,4
10 Algemene ervaring
10 Boekingsproces
nvt Reisleiding
9 Accommodatie(s)
9 Vervoer
9 Prijs-kwaliteit

Pluspunten Tioga Tours

  • Klantvriendelijk
  • deskundig
Aangeraden voor: Gezinnen, Backpackers, Stellen, Vriendengroep, Avonturiers, Luxe reizigers, Budget reizigers, Natuurliefhebbers, Cultuurliefhebbers

rondreis West-Amerika (bezocht in mei 2018)

Review geschreven door Nicoline van Asperen op 26 september 2018

Alles keurig verzorgd en alle vluchten perfect geregeld.
Van te voren een goede persoonlijke voorlichting op dagen waarop je in kon schrijven.
Wanneer je een vraag hebt altijd een reactie.
De prijs en wat je er voor krijgt zijn in goede verhouding.

10,0
10 Algemene ervaring
10 Boekingsproces
nvt Reisleiding
nvt Accommodatie(s)
10 Vervoer
10 Prijs-kwaliteit

Pluspunten Tioga Tours

  • kleinschalig waardoor prettig persoonlijk contact

Minpunten Tioga Tours

  • Voor oudere vakantigangers goed kijken welke camper voor hun het meest geschikt is. Onze verhuurder gaf altijd een uograde terwijl wij dat liever niet hadden omdat we niet gewend waren met zo

Bezochte landen

  • Amerika
Aangeraden voor: Gezinnen, Stellen, Natuurliefhebbers, Cultuurliefhebbers