Djoser Met oog voor de wereld

Reviews Djoser

8,1
8,2 Algemene ervaring
8,3 Boekingsproces
8,4 Reisleiding
7,9 Accommodatie(s)
8,0 Vervoer
7,8 Prijs-kwaliteit
  • Aantal reviews: 73
  • Aantal waarderingen: 299

Brazilië met zeer slechte reisleider. (bezocht in juli 2018)

Review geschreven door Ingrid Coninx op 30 september 2018

Al voor vertrek ging het mis met deze reis; de reisleider werd niet zoals beloofd meegedeeld een week voor vertrek; had dit een voorbode moeten zijn?? Ook kregen we geen informatie over het verloop van de overstap van internationale luchthaven Sao Paulo naar een nationale Curitiba. Voor deze laatste hadden we geen e-ticket! Dus je had er het raden naar! Toen we kennismaakte met de reisleider , bleek hij deze reis nog nooit gedaan te hebben en uiteindelijk bleek hij ze ook niet voorbereid te hebben!! Hij wist gewoon NIETS over de uitstappen en het land. Gaf vaak ook foutieve informatie. Officieel heb je 2 volledige dagen in Foz Iguazu dat eigenlijk het hoogtepunt van de reis moest worden. Het werd een domper doordat we te laat in het park arriveerde (te laat opgehaald in combinatie met nog "snel" andere uitstappen doen en hoogseizoen). Bij zonsondergang moesten we nog aan de wandeltrajecten beginnen. Aan de Argentijnse kant moesten we eigenlijk zonder reden al om 15u uit het park (geopend tot 18 u en ons vertrek per private nachtbus was voorzien om 20u), dus ook daar veel te weinig tijd. Er mocht zelfs niet gestopt worden bij de giftshops voor een T-shirt/ herinnering! Het ging in deze reis van kwaad naar erger met de reisleider: tripjes organiseren voor de helft van de groep, iedereen angst aanjagen voor Rio, foutieve info geven, ..... Dit is één van de duurste reizen die je met deze organisatie kan doen en dan is het schandalig dat ze zo'n slecht voorbereid persoon meesturen als reisleider! Zo goed als iedereen in de groep diende klacht in en hoe ze deze afhandelen is eigenlijk ongezien! Je krijgt 75 euro terug voor een verpeste reis en je krijgt geen garantie dat je bij een volgende reis naar Zuid-Amerika niet dezelfde reisleider krijgt!

5,2
4 Algemene ervaring
8 Boekingsproces
1 Reisleiding
6 Accommodatie(s)
9 Vervoer
3 Prijs-kwaliteit

Minpunten Djoser

  • Communicatie
  • ervaren reisleiders
  • klachten serieus nemen

Bezochte landen

  • Brazilië

Samen met mijn kinderen en andere kinderen in een ander land (bezocht in juli 2016)

Review geschreven door durandus knol op 30 september 2018

Goed georganiseerd, leuke gids en niet een strak schema. Ook vrije tijd voor jezelf en soms ook andere plekken bezoeken die niet in je schema staan. Alle reizen waren junior van Djoser, heerlijk met een groep kinderen op pad.

9,0
10 Algemene ervaring
10 Boekingsproces
9 Reisleiding
8 Accommodatie(s)
9 Vervoer
8 Prijs-kwaliteit

Pluspunten Djoser

  • In Nepal een kinder tehuis bezoeken en in China een hoge berg te bezoeken waar rondom sneeuw lag en in Egypter een wandeling gaat maken in de sloppen wijk om dat de gids daar in de buurt had gewoond

Minpunten Djoser

  • voor junior reis een jonger gids inzetten

Bezochte landen

  • Nepal Zuid- Afrika en China
  • Jodanie en Egypte
Aangeraden voor: Gezinnen, Stellen, Cultuurliefhebbers

Prachtige reis naar Indonesië (bezocht in augustus 2018)

Review geschreven door Marijke Beijleveldt op 30 september 2018

Goede organisatie, kleine groep, prima reisleiding, veel ruimte voor eigen keuzes. Tijdens de reis was alles bespreekbaar. We waren op Sumatra en Bali tijdens de aardbevingen op Lombok. De reisorganisatie heeft ons goed geïnformeerd en de laatste dagen van onze reis om geboekt van Lombok naar Bali. Bij thuiskomst kregen we een prachtige bos bloemen vanwege de aardbeving en een brief met de vraag of er nog nazorg nodig was.

9,0
10 Algemene ervaring
10 Boekingsproces
10 Reisleiding
8 Accommodatie(s)
8 Vervoer
8 Prijs-kwaliteit

Bezochte landen

  • zuid Afrika
  • thailand
  • vietnam
  • india
  • brazilië
  • canada
  • vs
  • cuba
Aangeraden voor: Gezinnen, Stellen, Vriendengroep

Fascinerend, avontuurlijk, individuele vrijheid (bezocht in november 2017)

Review geschreven door Marian van Loenen op 30 september 2018

Djoser reizen gaan naar prachtig gekozen locaties, die met zorg zijn uitgekozen. Het programma zit goed in elkaar, waarbij de individuele vrijheid niet wordt vergeten. Goede kwaliteit/prijsverhouding. Djoser reist met kleine groepen wat een pré is. Djoser biedt verschillende excursies aan, waaruit je kunt kiezen. We hebben altijd goede Nederlands sprekende reisleiders gehad.

8,7
9 Algemene ervaring
10 Boekingsproces
9 Reisleiding
8 Accommodatie(s)
8 Vervoer
8 Prijs-kwaliteit

Pluspunten Djoser

  • Bestemmingen
  • Vrijheid
  • Excursies

Bezochte landen

  • Nieuw Zeeland
  • Zuid-Afrika
  • Namibië
  • China
Aangeraden voor: Gezinnen, Stellen, Vriendengroep, Avonturiers, Natuurliefhebbers, Cultuurliefhebbers

Prachtige wandelvakantie in de Azoren. 5 eilanden voor 2 weken. (bezocht in april 2016)

Review geschreven door Valeria Dimitrova op 29 september 2018

Perfect georganiseerde reizen, comfortabele accommodaties, goede reisbegeleiders met ruimte voor je eigen voorkeur. Gunstige vluchtschema. Medewerkers staan klaar met adviezen en nuttige informatie. Top!

9,0
9 Algemene ervaring
9 Boekingsproces
9 Reisleiding
9 Accommodatie(s)
9 Vervoer
9 Prijs-kwaliteit

Pluspunten Djoser

  • servicegericht

Bezochte landen

  • USA
  • Peru
  • New Zeeland
Aangeraden voor: Vriendengroep, Natuurliefhebbers, Cultuurliefhebbers

super . (bezocht in oktober 2017)

Review geschreven door Monique Tillie op 26 september 2018

Goed georganiseerd. Veel informatie zowel bij boeken als tijdens de reis. Zeer behulpzaam en veel aandacht voor bepaalde wensen. De tijd tussen de reisdagen zijn zeer goed. Geen gehaaste dagen en veel tijd om zelf op onderzoek te gaan als je wil. De reisleiders houden rekening met iedereen en als iemand een bepaalde wens heeft wordt er overlegd met iedereen. En als het mogelijk is wordt het meteen geregeld. Reisleiding is goed op de hoogte van de landen. Wil nooit meer met een andere organisatie gaan. Super!!!

10,0
10 Algemene ervaring
10 Boekingsproces
10 Reisleiding
10 Accommodatie(s)
10 Vervoer
10 Prijs-kwaliteit

Pluspunten Djoser

  • reisleidingg
  • excursies
  • overnachtinge

Minpunten Djoser

  • tot nu toe geen

Bezochte landen

  • nepal
  • thailand
  • laos
  • cambodja
  • kleine sunda eilanden
Aangeraden voor: Gezinnen, Stellen, Vriendengroep, Avonturiers, Natuurliefhebbers, Cultuurliefhebbers

Rondreis Borneo (bezocht in maart 2013)

Review geschreven door Henny de Roos op 25 september 2018

Goed programma, geweldige reisleider, leuke lokale gids. Bezoek aan de regio Sepilok was een topper. De boottochten en spotten van allerlei dieren was prachtig. Helaas geen olifanten gezien. Maar het wildlife laat zich niet reguleren gelukkig.

8,2
7 Algemene ervaring
9 Boekingsproces
9 Reisleiding
8 Accommodatie(s)
8 Vervoer
8 Prijs-kwaliteit

Pluspunten Djoser

  • op jezelf ook op pad kunnen gaan. vrijheid-blijheid

Bezochte landen

  • Azië
  • midden-Amerika
Aangeraden voor: Avonturiers, Natuurliefhebbers, Cultuurliefhebbers

Fietsreis naar Vietnam (Mekong delta) en Cambodja (Angkor Wat) (bezocht in januari 2018)

Review geschreven door Aad Soeteman op 24 september 2018

Bij een fietsvakantie, dit maal in Vietnam en Cambodja, ben je er zeker van dat je sportieve mensen treft. En ook enigszins avontuurlijke want je weet vaak niet hoe je de dag door het landschap zal doorbrengen. Dus enige onzekerheid, onbekendheid. Dat klopte allemaal. Leuke, sportieve mensen, geweldige natuur en cultuur. De fietsen waren uitstekend, werden bijna dagelijks nagekeken, en als we even niet fietsten stonden ze een eind verder "in slagorde" weer gereed voor gebruik. Je ziet op de fiets veel van de manier van leven, van werken van de plaatselijke bevolking en Djoser heeft dagelijkse routes uitgezocht, die ons de gelegenheid gaven om kleine dorpjes te bezoeken, kleine fabriekjes, soms maar van 3 mensen. Dat lukt niet als je met een bus van de ene plaats naar de andere gaat. Minpuntje: Bobby, de Vietnamese gids, was aan de ene kant erg aardig maar aan de andere kant was zijn uitspraak van het Engels regelmatig erg slecht en zijn informatie daardoor niet te begrijpen , hoewel hij "de beste van alle sollicitanten" was geweest. Deze manier van een vakantie is zeer goed bevallen en smaakt naar meer. Dat doen we weer in 2020. En weer met Djoser.

9,2
9 Algemene ervaring
10 Boekingsproces
8 Reisleiding
9 Accommodatie(s)
10 Vervoer
9 Prijs-kwaliteit

Pluspunten Djoser

  • Organisatie van de reis
  • "Mijn Djoser" met alle noodzakelijke info
  • Onderhoud van de fietsen
  • vervoer van deelnemers en fietsen

Minpunten Djoser

  • Er zeker van zijn dat je een goede gids hebt

Bezochte landen

  • USA
  • Canada
  • Bolivia
  • Chili
  • Argentinië
  • Thailand
  • Indonesië
  • Kameroen
  • Zuid-Afrika
  • Nepal
Aangeraden voor: Gezinnen, Stellen, Vriendengroep, Natuurliefhebbers, Cultuurliefhebbers, Budget reizigers

Amazing travel costa rica (bezocht in augustus 2017)

Review geschreven door Julia Van Steijn op 24 september 2018

De reis was prachtig, uiteraard omdat het land zo divers is aan natuur en wildlife. Maar ook omdat onze reisleidster fantastisch was! Altijd vrolijk, lief en behulpzaam!
De vele activiteiten waar wij uit konden kiezen waren super gaaf en helemaal passend bij het land waar wij waren

8,8
9 Algemene ervaring
7 Boekingsproces
10 Reisleiding
9 Accommodatie(s)
9 Vervoer
nvt Prijs-kwaliteit

Bezochte landen

  • costa rica
Aangeraden voor: Gezinnen, Vriendengroep, Avonturiers, Natuurliefhebbers

Helemáál geweldig!!!! (bezocht in oktober 2013)

Review geschreven door Lise Haroudj op 23 september 2018

Rondreis Zuid-Afrika, Namibië, Botswana, Zimbabwe, door Indonesië en door Marokko gedaan met Djoser. Helemáál geweldig!!! Alles gezien en beleefd wat je maar zou willen, en meer!! Fantastische accommodaties en super vervoer in een omgebouwde truck, met een geweldige chauffeur! Ook de reisbegeleiders waren heel kundig en goed bekend met het land en de do's en don'ts ter plekke! Na mijn reiservaring met Djoser zijn tot nu toe de anderen waar ik mee heb gereisd alleen maar een teleurstelling..... Misschien niet de goedkoopste maar zeker de beste!!!!

9,8
10 Algemene ervaring
10 Boekingsproces
9 Reisleiding
10 Accommodatie(s)
10 Vervoer
10 Prijs-kwaliteit

Pluspunten Djoser

  • accomodaties
  • begeleiding
  • vervoer
  • groepsgrootte

Minpunten Djoser

  • niets

Bezochte landen

  • Indonesië
  • cuba
  • usa
  • Zuid-Afrika
  • Marokko
  • Namibië
  • Botswana
  • Zimbabwe
  • zambia
Aangeraden voor: Gezinnen, Vriendengroep, Avonturiers, Natuurliefhebbers, Cultuurliefhebbers

Vriendelijk en georganiseerd (bezocht in januari 2018)

Review geschreven door Jolanda De Bode op 23 september 2018

Fijne reisbegeleiding die altijd wel met opties of ideeën komen om ergens te doen als je vrije tijd hebt. Vervoer en accommodaties altijd goed geregeld en als je contact met ze opneemt vrij snel reactie en dat is fijn.

7,5
8 Algemene ervaring
8 Boekingsproces
8 Reisleiding
7 Accommodatie(s)
7 Vervoer
7 Prijs-kwaliteit

Pluspunten Djoser

  • ervaren en enthousiaste reisbegeleiding.
  • vrije tijd

Minpunten Djoser

  • sommige hotels zijn minder

Bezochte landen

  • indonesie
  • syrie
  • jordanie
  • iran
  • costa rica
  • vietnam
  • cambodja
  • india
  • nepal
  • japan
  • thailand
  • marokko
Aangeraden voor: Stellen, Vriendengroep, Cultuurliefhebbers

Uiterst fantastisch (bezocht in juni 2018)

Review geschreven door Kevin Zieverink op 23 september 2018

Vooraf de reis krijg je alle informatie die je nodig hebt aangeboden. Van bestemmings-informatie tot belangrijke aspecten zoals wat mee te nemen en zaken die je zelf nog dient te regelen. De reisbegeleiding is fantastisch met personen die weten waar ze mee bezig zijn en alles voor jou mogelijk willen maken om je reis zo mooi mogelijk te maken.

9,5
10 Algemene ervaring
9 Boekingsproces
10 Reisleiding
9 Accommodatie(s)
9 Vervoer
10 Prijs-kwaliteit

Pluspunten Djoser

  • begeleiding
  • duidelijkheid

Bezochte landen

  • canada
  • nieuw zeeland
Aangeraden voor: Gezinnen, Stellen, Avonturiers, Luxe reizigers, Natuurliefhebbers, Cultuurliefhebbers

Rondreis Nepal (bezocht in oktober 2018)

Review geschreven door Jacqueline van den Berg op 23 september 2018

Goede combinatie tussen cultuur, natuur. Veel vrijheid om zelf uitstapjes te maken. Fijne reisleiding waar je met alles bij terecht kon en die veel eigen reiservaring had. De dagen in Kathmandu hadden wel iets minder gemogen.

8,5
8 Algemene ervaring
9 Boekingsproces
10 Reisleiding
8 Accommodatie(s)
8 Vervoer
8 Prijs-kwaliteit

Pluspunten Djoser

  • goede combi cultuur en natuur
  • veel vrijheid

Minpunten Djoser

  • rekening houden met leeftijdsgroep

Bezochte landen

  • Nepal
  • Marokko
Aangeraden voor: Stellen, Avonturiers, Natuurliefhebbers, Cultuurliefhebbers

Rondreis Nepal (bezocht in oktober 2017)

Review geschreven door Jacqueline van den Berg op 17 januari 2018

Goed georganiseerde reizen, kleine groepen, fijne reisleiding met genoeg kennis van het land om tips te geven en genoeg vrije tijd om zelf te bepalen wat je wilde zien of doen. Vanaf de boeking tot aan het einde van de reis is alles goed geregeld.

8,5
8 Algemene ervaring
9 Boekingsproces
10 Reisleiding
8 Accommodatie(s)
8 Vervoer
8 Prijs-kwaliteit

Pluspunten Djoser

  • genoeg vrije tijd om zelf te bepalen wat je wilt zien/doen tijdens de rondreis
  • fijne reisleiding die veel tips geeft of extra excursies voor je regelt

Minpunten Djoser

  • redelijk aan de prijs

Bezochte landen

  • Nepal
Aangeraden voor: Natuurliefhebbers, Cultuurliefhebbers

Wat een indruk .een belevenis voor het leven! (bezocht in juli 2016)

Review geschreven door Jasmijn Keller op 17 januari 2018

Geweldige reisbegeleider. Wist erg veel, sprak de taal en wist de mooiste plekken. De reisbegeleider ging in op speciale verzoeken om te bezichtigen. Hij wist de beste tijdstippen om te gaan naar drukke plekken. Hij had voor mij een contactpersoon geregeld voor als ik problemen zou krijgen. Wat een zorg, werkelijk goud zulke mensen!

9,2
9 Algemene ervaring
9 Boekingsproces
9 Reisleiding
10 Accommodatie(s)
10 Vervoer
8 Prijs-kwaliteit

Pluspunten Djoser

  • kwaliteit reisbegeleiders
  • vervoer
  • accomodatie
  • vrijheid
  • toevoegen van speciale verzoeken waar opin gegaan word
  • bezienswaardighede sellectie

Minpunten Djoser

  • geen

Bezochte landen

  • indis
  • cambodja
  • vietnam
  • indonesie
Aangeraden voor: Vriendengroep, Luxe reizigers, Cultuurliefhebbers

Mooie reis door Vietnam-Cambodja (bezocht in november 2017)

Review geschreven door Annemiek Vree op 01 januari 2018

Fijne mogelijkheid om een land te verkennen en daar de hulp van begeleider/plaatselijke gids bij te krijgen. Heerlijk om zelf je vakantie te beleven en toch te weten welke steden je wanneer aandoet. Goede hotels in de steden.

8,7
8 Algemene ervaring
10 Boekingsproces
9 Reisleiding
9 Accommodatie(s)
8 Vervoer
8 Prijs-kwaliteit

Pluspunten Djoser

  • vrijheid
  • zelfstandig

Bezochte landen

  • Vietnam
  • Cambodja
Aangeraden voor: Avonturiers, Natuurliefhebbers, Cultuurliefhebbers

Wonderschoon (bezocht in november 2015)

Review geschreven door Marian van Loenen op 30 december 2017

De reizen zitten vol natuur, avontuur en cultuur met goede reisbegeleiding. Mooie locaties en het programma is goed in elkaar gezet. Bij Djoser is het vrijheid blijheid met daarnaast een groep waarmee je ook gezamenlijke activiteiten kunt doen.

8,8
9 Algemene ervaring
9 Boekingsproces
10 Reisleiding
8 Accommodatie(s)
9 Vervoer
8 Prijs-kwaliteit

Pluspunten Djoser

  • Bijzondere bestemmingen
  • goede reisbegeleiding
  • goed in elkaar gezet programma

Minpunten Djoser

  • Richtprijzen van excursies vermelden

Bezochte landen

  • Amerika
  • Afrika
  • Nieuw-Zeeland
Aangeraden voor: Stellen, Vriendengroep, Avonturiers, Natuurliefhebbers, Cultuurliefhebbers

30 dagen rondreis Australië (bezocht in november 2017)

Review geschreven door Ingrid Pleijler op 29 december 2017

Zeer gevarieerde rondreis. In 30 de highlights in groepsverband gezien inclusief 2 binnenlandse vluchten. Fijne was dat je ook zelf excursies kon ondernemen. Reisgids was een topper, deskundig en vertelde ontzettend veel. Goede en gevarieerde accomodaties van tent tot 5 sterren hotel. Top georganiseerd!!

Pluspunten Djoser

  • groepsverband
  • vrijheid deskundigheid
Aangeraden voor: Gezinnen, Stellen, Natuurliefhebbers, Cultuurliefhebbers

fantastische begeleiding (bezocht in juni 2017)

Review geschreven door Mirjam Spijker op 28 december 2017

De reisbegeleiding doet alles wat mogelijk is om er een onvergetelijke reis van te maken. Dit was mijn derde keer met Djoser en zeker niet de laatste keer.
Nog een voordeel van Djoser is dat je kan kiezen of je mee wil doen aan een excursie, wil je niet, dan betaal je ook niet. Er zit minder bij de reis in, maar je hebt meer vrijheid.
Ook de kleine groepen, max 20, vind ik erg fijn.

8,8
9 Algemene ervaring
9 Boekingsproces
9 Reisleiding
9 Accommodatie(s)
9 Vervoer
8 Prijs-kwaliteit

Pluspunten Djoser

  • Kleine groepen
  • veel vrijheid bij uitstapjes

Bezochte landen

  • peru
  • zuid afrika
Aangeraden voor: Stellen, Vriendengroep, Avonturiers

Jordanië (bezocht in augustus 2017)

Review geschreven door Jasmijn Keller op 28 december 2017

Reisorganisatie. Veel vrijheid super vervoer en planning. Ik had alleen geboekt. Blijft spannend want waar kom je terecht en met wie. De groep van 18 was fijn, leuke mensen bij elkaar. Je kon meedoen met de groepsactiviteiten of helemaal niet . Ik houd ervan om zelf te gaan 'verdwalen' heerlijk zo ontzettend in contact met de plaatselijke bevolking en als ik weer in het hotel kwam kon ik zo weer de groep opzoeken en aansluiten voor een slaapmutsje. En ik had bijgeboekt en bleef alleen. De reisleider had een hotel voor mij geregeld en de taxi voor de terugreis vast gereserveerd en toch nog elke dag gevraagd of alles oké was via app. Een warme deken. Je bent alleen, maar toch een backup en na drie dagen alleen stond de taxi er en heb ik mijn vlucht kunnen halen.
Echt top! En ik ben langs de mooiste plekken gekomen. Het hoogtepunt was De Petra, wat een pracht!. En ook nu wist de reisleider precies een rustige dag om te gaan en konden wij zo doorlopen. Heb genoten! Wat een reis super!

9,3
10 Algemene ervaring
9 Boekingsproces
9 Reisleiding
9 Accommodatie(s)
10 Vervoer
9 Prijs-kwaliteit

Minpunten Djoser

  • geen!
Aangeraden voor: Vriendengroep, Cultuurliefhebbers