Activity International Werken en reizen in het buitenland

Reviews Activity International

8,9
9,3 Algemene ervaring
9,0 Boekingsproces
9,2 Reisleiding
9,0 Accommodatie(s)
9,1 Vervoer
8,4 Prijs-kwaliteit
  • Aantal reviews: 31
  • Aantal waarderingen: 64

Vrijwilligerswerk, medisch project. Zambia, Livingstone (bezocht in juli 2017)

Review geschreven door Julia Bolk op 30 november 2017

Ik heb mijn reis naar Zambia geboekt via Activity International. Ik ben hiervoor naar een informatie markt geweest in Amersfoort. Hier heb ik een leuk praatje gehad over het vrijwilligerswerk, het reizen zelf en vooral veel leuke reisverhalen, waardoor je nog enthousiaster wordt. Ik had dan ook meteen mijn reis geboekt op de informatie dag zelf. Daarna heb ik een aantal keer mail en belcontact gehad met mijn begeleidster. Ik had zelf een klein probleem met het ondertekenen van mijn paspoort door de Notaris, maar daar heeft Activity international mij uitzonderlijke goed bij geholpen. Nog steeds dank daarvoor. Ook stelden ze mij er op mijn gemak, aangezien dit de eerste keer was, dat ik zo'n grote reis in mijn eentje ging doen! Ik vond activity international een erg fijne organisatie om mee samen te werken. Mede omdat het contact met mij erg goed was, maar ook het contact met de organisatie in Zambia verliep erg soepel.

9,0
10 Algemene ervaring
8 Boekingsproces
9 Reisleiding
10 Accommodatie(s)
8 Vervoer
9 Prijs-kwaliteit

Pluspunten Activity International

  • Erg goede en persoonlijke begeleiding
  • Alles er aandoen om het begin van jou reis zo soepel mogelijk te laten verlopen
  • Veel werk en liefde gestopt in de informatiedagen
  • Informatiedagen zijn erg informatief en hebben een goede sfeer (wat ook een beetje dezelfde sfeer geeft van het reizen zelf)

Bezochte landen

  • Zambia
  • Zuid afrika
Aangeraden voor: Backpackers, Vriendengroep, Avonturiers, Natuurliefhebbers, Cultuurliefhebbers

Backpacken in Australië en vrijwilligerswerk met olifanten in Thailand (bezocht in januari 2016)

Review geschreven door Victoria van der Steeg op 30 november 2017

Er was goed vervoer en een goede hulp bij voorbereiding, met een duidelijk informatie"boekje" waarin veel belangrijke dingen stonden, zoals over de voorbereiding van de reis en hoe te handelen in noodsituaties tijdens de reis.
Helaas waren veel dingen ook niet duidelijk. Zo leek het alsof bij de introductieweek in Australië het eten inbegrepen was, maar dit bleek niet zo te zijn. Daarbij werd er dik geadventeerd met de activiteit "sandboarding", waarbij het leek alsof we echt gingen sandboarden als in snowboarden maar dan op zandduinen. Echter, het was slechts op een "board" zitten en naar beneden sleeën.
Ook was de informatie over het vrijwilligerswerk in Thailand beperkt: ondanks een heel "boekje" met veel zaken, werd er geen goed beeld geschetst van het vrijwilligerswerk. Het leek alsof de vrijwilligers actief olifanten zouden waarnemen, maar het eigenlijke vrijwilligerswerk was puur een wandeling naar de olifanten, twee uur naar olifanten kijken (zonder verder iets te doen/noteren) en ik had het idee niets aan het project bijgedragen te hebben, maar alleen veel geld kwijt te zijn. Buiten deze dagelijkse "wandeling" was er ook werkelijk niets te doen, in het dorpje zelf niet en je kon ook niet even weg.

8,3
7 Algemene ervaring
9 Boekingsproces
7 Reisleiding
9 Accommodatie(s)
10 Vervoer
8 Prijs-kwaliteit

Pluspunten Activity International

  • Hulp bij voorbereiding

Minpunten Activity International

  • maakt het mooier dan dat het is

Bezochte landen

  • Australië
  • Thailand
Aangeraden voor: Backpackers

Enthousisaste duidelijke organisatie die zorgt voor onvergetelijke herinneringen! (bezocht in juni 2017)

Review geschreven door Evie Bouter op 30 november 2017

Acticity International heeft mij onwijs geholpen met mijn reis naar het buitenland. Ik ben naar Amerika gegaan en heb daar een ongelooflijk waardevolle mooie leerzame tijd gehad op een zomerkamp voor de organisatie Homes for the Homeless. Op de oriëntatiedag van Activity International werd ik al hartelijk ontvangen en merkte ik dat het een leuk team is met een gezonde dosis humor waar ik erg van houd. Het mailcontact met Activity International is ook super. Ze reageren snel met duidelijke antwoorden en vaak nog wat extra tips, tricks en ideeën. Ook de webinars en gratis infodagen van Activity International waren onwijs top!! Ik kon er met al mijn vragen terecht en geen vraag was te gek of teveel (en ik had echt een hoop vragen!:-)) Ze brengen hun enthousiasme over en ik vind het tof dat ze ook hun eigen reisverhalen, tips en tricks delen en meegeven. Ook super dat ze veel inzetten op Sociale Media als Facebook en Instagram met reisverhalen, tips & tricks en gave reisideeën. Ze zijn daarnaast ook echt oprecht geïnteresseerd (zowel voor, tijdens en ná de reis) en hebben het beste met je voor. Deze persoonlijke aandacht is echt súper! Activity international heeft ervoor gezorgd dat ik echt een onvergetelijk mooie ervaring heb mee mogen maken! Zo bijzonder, zoveel geleerd, gezien en meegemaakt. Bijzonder hoe zo'n reis je als persoon kan veranderen. Bijzonder dat Activity international daar deel van mocht uitmaken!

8,3
9 Algemene ervaring
9 Boekingsproces
9 Reisleiding
8 Accommodatie(s)
8 Vervoer
7 Prijs-kwaliteit

Pluspunten Activity International

  • leuk enthousiast team
  • vette fotos
  • bijzondere reisverhalen
  • humor
  • snelle reacties
  • goede ideeen
  • meedenkend
  • ervaringsverhalen
  • overzichtelijke site
  • insta en facebook
  • informatiedagen
  • webinars
  • vlot
  • meehelpend

Minpunten Activity International

  • meer reclame op scholen?
  • meer inzicht geven in waar het geld dat je betaalt voor de paketten heengaat

Bezochte landen

  • amerika
Aangeraden voor: Backpackers, Stellen, Vriendengroep, Avonturiers, Budget reizigers, Natuurliefhebbers, Cultuurliefhebbers

Ik heb vrijwilligerswerk/gereisd door Bali en heb de tijd van mn leven gehad (bezocht in februari 2017)

Review geschreven door Hanne Huisman op 30 november 2017

Ze waren ontzettend goed op de hoogte van de gang van zaken in de accommodatie. Ze hebben tijdens mijn verblijf regelmatig contact met me opgenomen en ze hebben me altijd goed geïnformeerd (bijv. Over de eventuele uitbarsting van mt. Agung). Voor mijn reis ben ik bij ze langsgeweestt om de mogelijkheden te bespreken en ze hebben me heel fijn geholpen. De mensen van de organisatie in Bali waren ontzettend lief en hebben zoveel voor me geregeld. Ik heb echt ontzettend toffe dingen meegemaakt mede dankzij activity international

9,0
10 Algemene ervaring
10 Boekingsproces
10 Reisleiding
8 Accommodatie(s)
9 Vervoer
7 Prijs-kwaliteit

Bezochte landen

  • indonesie
Aangeraden voor: Backpackers, Avonturiers, Budget reizigers, Natuurliefhebbers, Cultuurliefhebbers

Namibië naankuse (bezocht in april 2017)

Review geschreven door Roosmarie Vriens op 30 november 2017

Via activity international heb ik drie maanden vrijwilligerswerk kunnen doen op Naankuse. Van tevoren was alles duidelijk aangegeven en alle gegevens waren snel doorgestuurd. Dankzij activity international heb ik vrienden over de hele wereld gemaakt en ga ik komend jaar zeker weer terug om met de mensen en dieren te werken! Het was een ervaring die ik voor geen goud had willen missen!

9,5
10 Algemene ervaring
9 Boekingsproces
nvt Reisleiding
nvt Accommodatie(s)
9 Vervoer
10 Prijs-kwaliteit

Pluspunten Activity International

  • duidelijke communicatie
  • informatie ruim op tijd verstuurd

Minpunten Activity International

  • opletten dat de pagina (in dit geval over naankuse) up-to-date blijft
Aangeraden voor: Backpackers, Stellen, Avonturiers, Natuurliefhebbers

Geweldige zomer gehad als counselor op een zomerkamp in Maine! (bezocht in juni 2017)

Review geschreven door Annemijn Doude van Troostwijk op 30 november 2017

Luuk was het aanspreekpunt voor het zomerkamp programma. Ik vind dat hij erg goed heeft bijgedragen aan het plannen van mijn reis. Als ik een vraag had kon ik altijd bij hem terecht, via de mail of de telefoon. Er moest best veel geregeld worden, en de To Do lijstjes die ik van hem kreeg maakten het erg overzichtelijk. Wat ik wel jammer vond is dat het niet is gelukt om mijn verblijf te verlengen, dit omdat ik een heel nieuw vliegticket zou moeten kopen. Ik had gedacht dat het omboeken van een vlucht wel kon. Al met al ben ik toch erg blij dat ik via Activity International mijn reis heb geboekt!

8,8
9 Algemene ervaring
8 Boekingsproces
nvt Reisleiding
nvt Accommodatie(s)
9 Vervoer
9 Prijs-kwaliteit

Pluspunten Activity International

  • to do lijsten
  • een persoonlijk aanspreekpunt

Minpunten Activity International

  • wat meer informatie op de site zonder meteen een brochure aan te hoeven vragen

Bezochte landen

  • Amerika
Aangeraden voor: Backpackers, Avonturiers, Luxe reizigers

Dream aupair year (bezocht in juli 2017)

Review geschreven door Suus de Wit op 30 november 2017

Acticityinternational heeft mij geholpen met de weg naar het worden van een aupair. Ze hebben heel goed geholpen met mijn profiel, duidelijke formulieren met informatie gestuurd, en met elke vraag kon ik bij ze terrecht. Geen een vraag was gek. En zelfs nu, nu ik al 4,5 maand in de Verenigde staten zit krijg ik regelmatig berichtjes over hoe het gaat. Zelfs nu ik niet in het land ben krijg ik dus nog hulp aangeboden!

9,6
9 Algemene ervaring
10 Boekingsproces
9 Reisleiding
nvt Accommodatie(s)
10 Vervoer
10 Prijs-kwaliteit

Pluspunten Activity International

  • persoonlijk contact

Minpunten Activity International

  • localer in Nederland zitten

Bezochte landen

  • verenigde staten
Aangeraden voor: Backpackers, Vriendengroep, Avonturiers, Natuurliefhebbers, Cultuurliefhebbers

Summercamp Amerika (bezocht in mei 2017)

Review geschreven door Karlijn Steenkamp op 30 november 2017

Goede hulp tijdens het boeken. Veel informatie vooraf.
Tijdens het boeken minder contact. Dit is een verbeterpunt.
Na de reis wel veel contact gehad. Afsluiting was minder goed weer informatie laat gekregen en er zelf achteraan moeten gaan.

7,3
8 Algemene ervaring
7 Boekingsproces
nvt Reisleiding
nvt Accommodatie(s)
nvt Vervoer
7 Prijs-kwaliteit

Pluspunten Activity International

  • veel keuze

Minpunten Activity International

  • meer contact momenten

Bezochte landen

  • amerika
Aangeraden voor: Backpackers

Geweldige, unieke ervaring (bezocht in april 2017)

Review geschreven door Mandy Manten op 30 november 2017

Activity International heeft mij heel persoonlijk en eerlijk geholpen met het regelen van vrijwilligerswerk in Australië. Ze hebben actief met mij meegedacht en goed en uitgebreid advies gegeven. Daarnaast, heb ik goede en persoonlijke tips van hun gekregen over de verdere indeling van mijn reis.

8,3
9 Algemene ervaring
9 Boekingsproces
nvt Reisleiding
7 Accommodatie(s)
nvt Vervoer
8 Prijs-kwaliteit

Pluspunten Activity International

  • persoonlijk advies
  • meedenkend
  • snelle reactie
  • uitgebreid

Minpunten Activity International

  • niet van toepassing

Bezochte landen

  • Australie
Aangeraden voor: Backpackers, Vriendengroep, Avonturiers, Budget reizigers, Natuurliefhebbers

Zuid Afrika was de beste beslissing van mijn leven (bezocht in september 2017)

Review geschreven door Daan van Dee op 30 november 2017

Het team achter Activity International is echt de grote kracht. Ze communiceren snel, duidelijk en ook op een open en leuke manier. Al je vragen worden beantwoord en ze vinden het echt belangrijk dat elke reiziger met een prettig gevoel op reis gaat. Hun samenwerking met lokale organisaties is ook top. Het oppikken van het vliegveld, het verblijf in een hostel, het vervoer naar je project en de projecten zelf is allemaal perfect geregeld. Je weet met Activity International ook 100% zeker dat je bij een goed project terecht komt, met een duidelijk en serieus doel. Hierdoor heb je elke dag weer het gevoel dat je met iets goeds en belangrijks bezig bent. Daarnaast is er ook nog tijd om tijdens een project wat van het land te zien en te ontspannen. Dit alles is voor mij ook de reden om binnenkort weer op avontuur te gaan.

9,5
10 Algemene ervaring
10 Boekingsproces
10 Reisleiding
9 Accommodatie(s)
9 Vervoer
9 Prijs-kwaliteit

Pluspunten Activity International

  • communicatie
  • het team
  • ethisch
  • enthousiast
  • veelzijdig
  • bekommeren zich om elke reiziger
  • ontzettend veel keuze uit reizen

Minpunten Activity International

  • Ik zit niet in het team
Aangeraden voor: Backpackers, Stellen, Avonturiers, Luxe reizigers, Budget reizigers, Natuurliefhebbers, Cultuurliefhebbers

Fantastische combi met veel levenswijsheden als resultaat! (bezocht in juni 2017)

Review geschreven door Wendy Post op 30 november 2017

De combi van bovenstaande landen was perfect! Het proces van boeken ging heel gemakkelijk, net zoals bij mijn vorige reis naar Ghana. Ik heb me geen moment onveilig gevoeld. Mijn hoogtepunten waren de surflessen in Mozambique en het zien van de Big Five tijdens de safari in het Krugerpark. Een mogelijk verbeterpuntje voor de ultieme Afrika experience; misschien iets meer aanraking met de Afrikaanse bevolking en hun leefgewoonten. Af en toe was het al iets te Westers. Al met al ben ik super blij met de ervaring en raad ik het iedereen aan!

8,2
9 Algemene ervaring
8 Boekingsproces
9 Reisleiding
8 Accommodatie(s)
8 Vervoer
7 Prijs-kwaliteit

Pluspunten Activity International

  • De combi van deze drie bijzondere landen.

Minpunten Activity International

  • De reis is af en toe iets te Westers.

Bezochte landen

  • Zuid-Afrika
  • Mozambique
  • Swaziland
Aangeraden voor: Backpackers, Avonturiers, Budget reizigers
Waardering door Annick Liefting op 28 dec. 2017
9,2

9

Algemene ervaring

9

Boekingsproces

10

Reisleiding

9

Accommodatie(s)

9

Vervoer

9

Prijs-kwaliteit
Waardering door Esther wilts op 24 dec. 2017
7,8

9

Algemene ervaring

8

Boekingsproces

7

Reisleiding

8

Accommodatie(s)

8

Vervoer

7

Prijs-kwaliteit
Waardering door Sjoerd van Solkema op 22 dec. 2017
10,0

10

Algemene ervaring

10

Boekingsproces

10

Reisleiding

10

Accommodatie(s)

10

Vervoer

10

Prijs-kwaliteit
Waardering door Quilaine Wegman op 22 dec. 2017
10,0

10

Algemene ervaring

10

Boekingsproces

10

Reisleiding

10

Accommodatie(s)

10

Vervoer

10

Prijs-kwaliteit
Waardering door Arianne van Rijn op 21 dec. 2017
10,0

10

Algemene ervaring

10

Boekingsproces

10

Reisleiding

10

Accommodatie(s)

10

Vervoer

10

Prijs-kwaliteit
Waardering door Iris Baarslag op 21 dec. 2017
8,3

9

Algemene ervaring

9

Boekingsproces

9

Reisleiding

9

Accommodatie(s)

7

Vervoer

7

Prijs-kwaliteit
Waardering door Loraine van Keken op 06 dec. 2017
9,3

9

Algemene ervaring

10

Boekingsproces

9

Reisleiding

10

Accommodatie(s)

10

Vervoer

8

Prijs-kwaliteit
Waardering door Julie de Vet op 05 dec. 2017
8,0

8

Algemene ervaring

9

Boekingsproces

9

Reisleiding

8

Accommodatie(s)

7

Vervoer

7

Prijs-kwaliteit
Waardering door Santos Hofmans op 05 dec. 2017
9,0

10

Algemene ervaring

8

Boekingsproces

10

Reisleiding

8

Accommodatie(s)

10

Vervoer

8

Prijs-kwaliteit
Waardering door Claudy Luft op 03 dec. 2017
9,3

9

Algemene ervaring

9

Boekingsproces

9

Reisleiding

10

Accommodatie(s)

10

Vervoer

9

Prijs-kwaliteit
Waardering door roos kramer op 03 dec. 2017
9,0

10

Algemene ervaring

10

Boekingsproces

9

Reisleiding

9

Accommodatie(s)

8

Vervoer

8

Prijs-kwaliteit
Waardering door Esther Verlouw op 01 dec. 2017
8,3

8

Algemene ervaring

8

Boekingsproces

nvt

Reisleiding

9

Accommodatie(s)

nvt

Vervoer

8

Prijs-kwaliteit
Waardering door Luuk Verheij op 01 dec. 2017
7,0

8

Algemene ervaring

7

Boekingsproces

nvt

Reisleiding

7

Accommodatie(s)

nvt

Vervoer

6

Prijs-kwaliteit
Waardering door Ingrid Luton-te Raaij op 01 dec. 2017
8,0

8

Algemene ervaring

8

Boekingsproces

8

Reisleiding

8

Accommodatie(s)

8

Vervoer

8

Prijs-kwaliteit
Waardering door Judith Kersten op 01 dec. 2017
8,8

9

Algemene ervaring

9

Boekingsproces

9

Reisleiding

9

Accommodatie(s)

nvt

Vervoer

8

Prijs-kwaliteit
Waardering door Rik van Opstal op 01 dec. 2017
8,5

8

Algemene ervaring

9

Boekingsproces

8

Reisleiding

8

Accommodatie(s)

9

Vervoer

9

Prijs-kwaliteit
Waardering door Demi Hodiamont op 30 nov. 2017
9,7

10

Algemene ervaring

9

Boekingsproces

10

Reisleiding

nvt

Accommodatie(s)

nvt

Vervoer

nvt

Prijs-kwaliteit
Waardering door Jacco Maat op 30 nov. 2017
8,2

9

Algemene ervaring

8

Boekingsproces

nvt

Reisleiding

8

Accommodatie(s)

8

Vervoer

8

Prijs-kwaliteit
Waardering door Eva marie Flierman op 30 nov. 2017
9,7

10

Algemene ervaring

10

Boekingsproces

10

Reisleiding

10

Accommodatie(s)

10

Vervoer

8

Prijs-kwaliteit
Waardering door Beata Walecka op 30 nov. 2017
8,7

9

Algemene ervaring

9

Boekingsproces

9

Reisleiding

7

Accommodatie(s)

9

Vervoer

9

Prijs-kwaliteit
Waardering door Sanne Van 't Slot op 30 nov. 2017
8,0

8

Algemene ervaring

9

Boekingsproces

nvt

Reisleiding

nvt

Accommodatie(s)

nvt

Vervoer

7

Prijs-kwaliteit
Waardering door Roos Anna op 30 nov. 2017
10,0

10

Algemene ervaring

10

Boekingsproces

10

Reisleiding

10

Accommodatie(s)

10

Vervoer

10

Prijs-kwaliteit
Waardering door Annick Liefting op 30 nov. 2017
8,8

9

Algemene ervaring

8

Boekingsproces

10

Reisleiding

9

Accommodatie(s)

9

Vervoer

8

Prijs-kwaliteit
Waardering door Marion Heeren op 30 nov. 2017
9,7

10

Algemene ervaring

8

Boekingsproces

10

Reisleiding

10

Accommodatie(s)

10

Vervoer

10

Prijs-kwaliteit
Waardering door Emma Van de Velde op 30 nov. 2017
8,0

8

Algemene ervaring

8

Boekingsproces

nvt

Reisleiding

8

Accommodatie(s)

8

Vervoer

8

Prijs-kwaliteit
Waardering door Chantal Weel op 30 nov. 2017
10,0

10

Algemene ervaring

10

Boekingsproces

10

Reisleiding

10

Accommodatie(s)

10

Vervoer

10

Prijs-kwaliteit
Waardering door Oscar Steenbergen op 30 nov. 2017
9,8

9

Algemene ervaring

10

Boekingsproces

10

Reisleiding

10

Accommodatie(s)

10

Vervoer

10

Prijs-kwaliteit
Waardering door Maureen Veneman op 30 nov. 2017
8,8

9

Algemene ervaring

10

Boekingsproces

8

Reisleiding

nvt

Accommodatie(s)

nvt

Vervoer

8

Prijs-kwaliteit
Waardering door Nienke Eikelenboom op 30 nov. 2017
9,3

9

Algemene ervaring

10

Boekingsproces

9

Reisleiding

8

Accommodatie(s)

10

Vervoer

10

Prijs-kwaliteit
Waardering door Kevin Smulders op 30 nov. 2017
8,5

8

Algemene ervaring

9

Boekingsproces

8

Reisleiding

10

Accommodatie(s)

9

Vervoer

7

Prijs-kwaliteit
Waardering door Martin van Dijk op 30 nov. 2017
8,2

9

Algemene ervaring

8

Boekingsproces

8

Reisleiding

8

Accommodatie(s)

8

Vervoer

8

Prijs-kwaliteit
Waardering door Moniek Helthuis op 30 nov. 2017
7,3

8

Algemene ervaring

7

Boekingsproces

8

Reisleiding

9

Accommodatie(s)

7

Vervoer

5

Prijs-kwaliteit
Waardering door Julka Marcek op 30 nov. 2017
8,8

10

Algemene ervaring

8

Boekingsproces

9

Reisleiding

10

Accommodatie(s)

8

Vervoer

8

Prijs-kwaliteit