Amerika.nl Win boek Katja was hier
Like ons op Facebook

Win boek Katja was hier - Amerika.nl

In haar nieuwe reisboek Katja was hier deelt Katja Schuurman haar persoonlijke ervaringen, favoriete bestemmingen en verhalen. Ze is zowat de halve wereld rondgereisd en deelt ook haar ervaringen die ze heeft opgedaan tijdens haar bezoek aan New York. Hier sprak ze af met twee vrienden die in de stad wonen die haar al hun favoriete plekjes hebben laten zien. In dit hoofdstuk deelt ze hun tips met haar lezers en neemt ze je mee naar gezellige restaurantjes en barretjes in New York.

Maar volgens Katja is reizen méér. Naast genieten van al het moois dat de wereld te bieden heeft, legt ze uit dat reizen een manier is om jezelf te ontdekken. En je er een gelukkiger en wijzer mens van wordt. Ook besteed ze een hoofdstuk aan haar fairtrade-merk Return to Sender. Gaat ze op zoek naar haar roots in Curaçao en Suriname. En hoop ze dat ook jij na het lezen van haar boek met een bredere blik naar de wereld kijkt.

Meer informatie:
Boek: Katja was hier
Auteur: Katja Schuurman
Uitgeverij: Mo’Media
Aantal pagina’s: 176
Prijs reisgids: € 19,99

Zó maak je kans om te winnen

Ben jij benieuwd naar alle avonturen die Katja heeft meegemaakt tijdens haar reis? Wij mogen van Mo'Media vijf exemplaren weggeven van het boek Katja was hier. Beantwoord de onderstaande prijsvraag om kans te maken.

Over welke plek hoop jij meer te lezen in het boek Katja was hier?

Vul hieronder je antwoord in. Winnaars ontvangen een persoonlijk bericht.

 
Like deze pagina

Specialisten Amerika

Meer Amerika.nl

Sponsors