Amerika.nl Win boek: Homecamp: Verhalen en inspiratie voor de moderne avonturier
Like ons op Facebook

Win boek: Homecamp: Verhalen en inspiratie voor de moderne avonturier - Amerika.nl

Wonen in een bus, zeecontainer of een huis gemaakt van hennep. Alleen zijn in de bossen, fietsen over de continenten, staren naar de sterren en surfen over ijskoude golven. Homecamp gaat over de verschillende avontuurlijke manieren waarop mensen weer in contact komen met de natuur. 

Naast overtuigende verhalen, interviews en bijzondere foto's vind je een praktische gids met tips voor onder andere het kiezen van een kampeerplek, het opzetten van je kamp, het maken van een kampvuur, het koken boven een open vuur en hoe je geen sporen achterlaat in de natuur.

Over de auteurs

Stephanie en Doron Francis en hun dochter wonen in Australië. Hun grootste hobby, tijd doorbrengen in de natuur, combineren ze met hun werk. Homecamp is het door hen opgerichte outdoor lifestyle-merk dat mensen wil inspireren om zoveel mogelijk naar buiten te gaan om de natuur te beleven. Homecamp werd opgericht in 2014. Sindsdien heeft het merk een groep trouwe volgers en klanten opgebouwd die van het buitenleven willen genieten met producten en vaardigheden die een leven lang meegaan.

Zó maak je kans om te winnen:

Wil jij weten hoe je als moderne avonturier weer in contact komt met de natuur? Wij mogen van Uitgeverij TERRA drie exemplaren van het boek Homecamp weggeven. Beantwoord de onderstaande prijsvraag om kans te maken.

Waar geniet jij het liefst van het natuur?

Vul hieronder je antwoord in. Winnaars ontvangen een persoonlijk bericht.

 
Like deze pagina

Specialisten Amerika

Meer Amerika.nl

Sponsors