Travel Active Werken en reizen

Reviews Travel Active

8,8
9,4 Algemene ervaring
9,2 Boekingsproces
9,0 Reisleiding
8,6 Accommodatie(s)
8,6 Vervoer
8,0 Prijs-kwaliteit
  • Aantal reviews: 6
  • Aantal waarderingen: 5

Prima geregeld (bezocht in maart 2014)

Review geschreven door Danielle Mooij op 16 november 2017

Van te voren goed contact gehad, alles prima geregeld. Ik vind het alleen jammer dat ze zoveel werk in weeshuizen en met bijv. olifanten aanbieden, terwijl steeds meer blijkt dat dat voor de mensen en dieren daar niet goed is.

Pluspunten Travel Active

  • duidelijk
  • makkelijk
  • jong
  • professioneel
  • uitgebreis
  • compleet

Minpunten Travel Active

  • Info gevolg werken in weeshuizen
  • geen olifantenprojecten aanbieden

Bezochte landen

  • nepal
Aangeraden voor: Backpackers, Avonturiers

Travel Active (bezocht in september 2014)

Review geschreven door Znder Prst op 12 november 2017

Zeer goeie Nederlandse reisorganisatie voor zowel jong en oud om unieke reis/werk/ studie ervaringen te crëeren voor degene die willen reizen gecombineerd met vrijwilligerswerk in verschillende branches en globaal georganiseerd.

Je kan alles vlekkeloos regelen via het HoofdBureau en via mail.

Alles van vliegtuigtickets, visums, verzekeringen, transport tot uitstappen, verblijf en werkgelegenheden worden geregeld voor je
Je hoeft je over niks zorgen te maken tijdens je verblijf
Leer nieuwe mensen kennen en ontdek belachelijk veel nieuwe mogelijkheden waarin je kunt groeien en bloeien tijdens het reizen.

7,8
9 Algemene ervaring
8 Boekingsproces
9 Reisleiding
7 Accommodatie(s)
7 Vervoer
7 Prijs-kwaliteit

Pluspunten Travel Active

  • alles is geregeld voor jouw vanaf dag 1
  • goede reisverzekering inbegrepen in geval van nood
  • zowel jong als oud is welkom
  • zeer veel keuze uit georganiseerde trips
  • studie en werk combineren

Minpunten Travel Active

  • best prijzig.
  • soort vrijwilligerswerk is niet altijd te kiezen

Bezochte landen

  • Cambodia
  • Indonesia
  • Borneo
  • China
  • Nepal
  • Myanmar
  • Filipijnen
  • Thailand
  • Malaysia
  • Sri Lanka
  • Bali
Aangeraden voor: Backpackers, Vriendengroep, Avonturiers, Luxe reizigers, Budget reizigers, Natuurliefhebbers, Cultuurliefhebbers

Veel geld voor weinig service (bezocht in september 2016)

Review geschreven door Iris Vaessen op 08 november 2017

Ik heb gekozen naar Australië te gaan via Travelactive, omdat dit toch wat veiligheid bood. Het was fijn dat mensen die er verstand van hadden je op gang hielpen en wat zakelijke dingen regelden. Maar wat voor mij het belangrijkste was, was de baangarantie die ze boden. De introductie week van Travelactive in Noosa was geweldig, en ik heb vrienden voor het leven leren kennen! De boerderijcursus was leuk, maar het was meer gezellig dan leerzaam. Als je nog nooit een paard van dichtbij hebt gezien kun je zeker niet veilig alleen rijden na deze cursus. Na de cursus vertrok ik naar mijn werk in Hughenden. Aangekomen op de boerderij schrok ik me kapot, ik had nog nooit zoiets smerigs gezien. We durfden niet te douchen omdat we bang waren dat we er ziek van zouden worden en de keuken krioelde van de insecten. We zijn daar dus na een paar dagen weer vertrokken. Vervolgens heb ik meer dan drie weken gewacht op nieuw werk. De 'werkgarantie' die geboden wordt, blijkt helemaal geen garantie te zijn! Al met al was het belachelijk veel geld voor een hele slechte service, ik doe dit nooit meer en raad dit niemand aan!

Pluspunten Travel Active

  • zekerheid vooraf
  • informatie

Minpunten Travel Active

  • erg duur
  • slechte service
  • nepgarantie

Bezochte landen

  • australie
Aangeraden voor: Backpackers, Avonturiers

Spectaculair Afrika! (bezocht in oktober 2003)

Review geschreven door Bart Sikkema op 05 juni 2017

Travel Active biedt fantastische reizen aan. De voorlichting vooraf is prikkelend en volledig, en ook ter plaatse leveren ze goed werk. Geen gedoe en alles keurig verzorgd. Ik heb al mijn energie kunnen steken in het genieten en het leren over nieuwe culturen en in Zuid-Afrika, met name over de veelzijdigheid in de spectaculaire dierenwereld daar.

Pluspunten Travel Active

  • veelzijdig programma.

Bezochte landen

  • Zuid Afrika
Aangeraden voor: Backpackers, Avonturiers, Natuurliefhebbers

backpack avontuur (bezocht in november 2011)

Review geschreven door Inge Vogels op 18 januari 2017

Ik heb mijn samenwerking met Travel Active als erg prettig ervaren en kan deze organisatie dan ook zeker aanbevelen aan anderen. Mijn idee was puur om het begin van mijn backpackreis semi-georganiseerd te starten, zodat mijn eerste dingetjes al vast stonden en ik nieuwe mensen kon leren kennen. Daarbij kon ik altijd gedurende mijn reis, waar ik ook was, terugvallen op Travel Active. Met vragen, hulp bij het aanvragen van dingen als een bankrekening enz enz.
Top organisatie!

8,7
10 Algemene ervaring
10 Boekingsproces
8 Reisleiding
9 Accommodatie(s)
8 Vervoer
7 Prijs-kwaliteit

Bezochte landen

  • Singapore
  • Nieuw Zeeland
  • Australië
  • Bali
Aangeraden voor: Backpackers, Avonturiers

Vrijwilligerswerk (bezocht in september 2015)

Review geschreven door Theda Wiebrands op 16 januari 2017

Back to Basic, het leven en het wonen tussen de locals... dat vindt je allemaal bij Travel Active. Een vakantie waarbij je jezelf nuttig maakt en de bevolking en/of dieren helpt. Bezichtig niet alleen de highlights van het land, maar leer het land ook kennen door te wonen en te werken met de locals. Het was een unieke ervaring en er was een ruime keuze aan vrijwilligers projecten.

7,7
8 Algemene ervaring
8 Boekingsproces
8 Reisleiding
8 Accommodatie(s)
8 Vervoer
6 Prijs-kwaliteit

Pluspunten Travel Active

  • perfect georganiseerd
  • goede communicatie
  • unieke ervaring

Minpunten Travel Active

  • meer wildlife
  • soms te duur

Bezochte landen

  • Amerika
  • Afrika
  • Australië
  • Nieuw Zeeland
  • Thailand
  • China
Aangeraden voor: Gezinnen, Backpackers, Stellen, Vriendengroep, Avonturiers, Budget reizigers, Natuurliefhebbers, Cultuurliefhebbers
Waardering door Jeroen Rutjens op 14 nov. 2017
9,8

10

Algemene ervaring

10

Boekingsproces

10

Reisleiding

9

Accommodatie(s)

10

Vervoer

10

Prijs-kwaliteit
Waardering door Jeroen Rutjens op 26 jan. 2017
10,0

10

Algemene ervaring

10

Boekingsproces

10

Reisleiding

10

Accommodatie(s)

10

Vervoer

10

Prijs-kwaliteit