Tenzing Travel North America Specialisten in verre reizen

Reviews Tenzing Travel North America

8,7
9,2 Algemene ervaring
8,9 Boekingsproces
8,9 Reisleiding
8,4 Accommodatie(s)
8,7 Vervoer
8,4 Prijs-kwaliteit
  • Aantal reviews: 13
  • Aantal waarderingen: 17

High lights of the West (bezocht in augustus 2018)

Review geschreven door Lucky Tissink- Swart op 08 december 2019

We zijn super vriendelijk en deskundig geholpen met veel ruimte voor eigen inbreng. We kregen een gepersonaliseerd roadbook mee met onze route, verblijfadressen, foto’s en tips. De reis was geweldig! We zijn van het ene hoogtepunt naar het andere gegaan. We zullen Tenzing bij een volgende verre reis zeker weer benaderen.

Bezochte landen

  • Amerika
  • , Zuid-Afrika
  • Maleisië
Aangeraden voor: Gezinnen, Stellen, Avonturiers, Luxe reizigers, Budget reizigers, Natuurliefhebbers, Cultuurliefhebbers

Rondreis oost-USA (bezocht in mei 2019)

Review geschreven door Hans Mels op 25 oktober 2019

Het beste is de persoonlijke behandeling en advisering bij ons thuis. Datgene wat we via hen (we deden ook dingen op de bonnefooi) hebben geboekt (vliegreis, auto en hotels bij de hotspots) was precies wat we bedoelden en van uitstekende kwaliteit. Deze manier van vakantie regelen, bevalt ons uitstekend en daar is Tenzing zeer soepel mee.

8,6
9 Algemene ervaring
9 Boekingsproces
9 Reisleiding
8 Accommodatie(s)
nvt Vervoer
8 Prijs-kwaliteit
Aangeraden voor: Vriendengroep, Luxe reizigers, Cultuurliefhebbers

Rondreis door de USA (bezocht in oktober 2018)

Review geschreven door Miranda Philippen op 03 oktober 2019

De gehele reis was van A tot Z goed geregeld. De diverse vluchten, alle accomodaties, de huur auto. Geen verrassingen. Puur genieten dus zonder enige zorgen... hierdoor hadden wij echt een zorgeloos vakantie gevoel.

7,8
8 Algemene ervaring
8 Boekingsproces
nvt Reisleiding
8 Accommodatie(s)
8 Vervoer
7 Prijs-kwaliteit
Aangeraden voor: Gezinnen, Stellen, Avonturiers, Luxe reizigers, Natuurliefhebbers

Uitstekende service en organisatie! (bezocht in augustus 2019)

Review geschreven door Roelof de Jonge op 29 september 2019

Prima reispakket! Geweldige service en info ook bij onverwachte gebeurtenis. Deskundig advies, soepele aanpassingen. Reis volledige op maat te maken. Exclusieve excursies. Uitstekende duidelijke communicatie zowel voor als na het boeken.
Erg professioneel en persoonlijk en vriendelijk. Maar daar is de prijs dan ook wel naar.

8,3
9 Algemene ervaring
9 Boekingsproces
8 Reisleiding
8 Accommodatie(s)
8 Vervoer
8 Prijs-kwaliteit

Pluspunten Tenzing Travel North America

  • Bijzondere excursies
  • Deskundig advies
  • Uitstekende communicatie
  • Prima nazorg
Aangeraden voor: Gezinnen, Stellen, Luxe reizigers, Natuurliefhebbers, Cultuurliefhebbers

Komt op voor de klant, zelfs na een vertraging van de vlucht. (bezocht in juli 2019)

Review geschreven door Sabina Overbosch op 28 september 2019

We hebben een rondreis gemaakt door West-Europa per camper. Tenzing heeft heel netjes alles geregeld, vlucht, camperhuur, hotel en Campgrounds. Alles naar onze wensen en dichtbij de bezienswaardigheden. Op de terugweg werd onze reis avond van te voren zomaar omgezet en moesten we lang wachten op het vliegveld en zaten we verspreid in het vliegtuig. Zelfs onze zoon van 14 zat ergens alleen achterin het vliegtuig. Tenzing maakte ons attent op eventuele vergoedingsmogelijkheid. Erg goede service!

8,8
10 Algemene ervaring
8 Boekingsproces
8 Reisleiding
9 Accommodatie(s)
9 Vervoer
9 Prijs-kwaliteit

Bezochte landen

  • Amerika
  • dominicaanse republiek
Aangeraden voor: Gezinnen, Backpackers, Stellen, Vriendengroep, Avonturiers, Luxe reizigers, Natuurliefhebbers, Cultuurliefhebbers

Geweldig mooie reiservaring gehad (bezocht in juli 2013)

Review geschreven door robin bron op 23 november 2018

Tenzing Travel heeft mij geholpen bij het plannen van mijn droomreis. Geweldige droomreis gemaakt door Noord-Amerika. Zeer mooie natuur door Yosemite Park en de Bryce Canyon & Grand Canyon. Zou zo weer een reis boeken via Tenzing.

Pluspunten Tenzing Travel North America

  • Yosemite

Minpunten Tenzing Travel North America

  • geen

Bezochte landen

  • Zuid-Afrika
  • Europa
  • Noord-Amerika
Aangeraden voor: Gezinnen, Backpackers, Stellen, Luxe reizigers, Budget reizigers

Mooie reis door West Canada met alleen maar hoogtepunten (bezocht in augustus 2018)

Review geschreven door Rob de Graaf op 30 september 2018

De beste aspecten van de reis waren de meeste acco’s en de overweldigende natuur. Ook de inside passage was een hoogtepunt! De lof gaat ook uit naar Tenzing Travel. Het verstrekte Road boek bevatte alle benodigde info voor een relaxte reis waarbij ook alle hoogtepunten goed werden beschreven!

8,8
10 Algemene ervaring
8 Boekingsproces
nvt Reisleiding
9 Accommodatie(s)
nvt Vervoer
8 Prijs-kwaliteit
Aangeraden voor: Gezinnen, Stellen, Natuurliefhebbers

Canada, de trots van cultuur en natuur (bezocht in augustus 2017)

Review geschreven door Christa van Leeuwe op 11 november 2017

Wij hebben afgelopen augustus een reis gemaakt van 3 weken door Canada heen. Van Vancouver naar Calgary met de daar tussenin verschillende plaatsen waar wij ook stopten. Een organisatie die ervoor zorgt dat je reis totaal op jou is afgestemd, klein, groot, veel activiteiten of weinig, je kan het zelf aangeven. Op onze reis hadden wij twee keer een moment dat wij niet tevreden waren met de plek waar wij moesten verblijven. En zelfs dan wilt Tenzing dat je contact met ze op neemt. De manier waarop ze dingen voor je oplossen en voor je klaar staan, kan een menig reisorganisatie nog wat van leren, ongeacht het tijdsverschil van tussen de 8 en 9 uur. Bij Tenzing zijn de werknemers die daar werken zelf ook op plek van bestemming geweest. Zo heb je dus werknemers die gespecialiseerd zijn op Noord Amerika of op Zuid Amerika of juist op Afrika etc. Dit zodat ze het juiste advies en resultaat kunnen geven. Kortom, onze ervaring (mijn eerste, van mijn ouders de tweede) met Tenzing is geweldig.

9,5
9 Algemene ervaring
10 Boekingsproces
10 Reisleiding
9 Accommodatie(s)
10 Vervoer
9 Prijs-kwaliteit

Pluspunten Tenzing Travel North America

  • Goed advies waar je echt iets aan hebt
  • Staan áltijd voor je klaar
  • Organisatie waar je op kan bouwen

Minpunten Tenzing Travel North America

  • Meer vestigingen toepassen in NL
  • Duidelijkere prijsvoering weergeven

Bezochte landen

  • canada
Aangeraden voor: Gezinnen, Backpackers, Stellen, Vriendengroep, Avonturiers, Luxe reizigers, Natuurliefhebbers, Cultuurliefhebbers

Droom roadtrip vakantie met de camper door Noord Amerika (bezocht in juni 2017)

Review geschreven door Nena van Bakel op 30 juni 2017

Unieke ervaring om alle national parks te bezoeken met de camper.
Super handig en comfortabel om met de camper te overnachten op de campgrounds.
Het reizen met een camper geeft extra ervaring aan je roadtrip.

Pluspunten Tenzing Travel North America

  • Tenzing heeft voroaf goed advies gegeven over de beste route
  • Tenzing heeft vooraf de campgrounds vastgelegd voor ons

Minpunten Tenzing Travel North America

  • De af te leggen kilometers waren soms vrij pittig per dag

Bezochte landen

  • amerika
Aangeraden voor: Gezinnen, Stellen, Vriendengroep, Avonturiers, Natuurliefhebbers

Rondreis West Canada (bezocht in mei 2017)

Review geschreven door Andrea Vermeulen op 26 juni 2017

Alles was fantastisch geregeld! We hadden goede hotels op de beste plekken. De rondreis bood veel variatie waardoor we ontzettend genoten hebben. Nadat we in Calgary wakker werden reden we naar Banff. We sliepen daar in een prachtig houten hotel met zwembad en hottub op het dakterras met uitzicht op de Rocky Mountains. We hadden minder luxe in Helmcken Falls ( clearwater) maar dit had juist z'n charmes. Het was een authentieke logde midden in de natuur waar we ook genoten van de mooie hummingbirds. Onderweg zagen we prachtige uitzichten en veel wildlife met letterlijk beren op de weg. Ons reis eindige op Vancouver eiland aan het strand waar we walvissen gespot hebben. West Canada is zeker een aanrader.

8,6
8 Algemene ervaring
9 Boekingsproces
nvt Reisleiding
8 Accommodatie(s)
9 Vervoer
9 Prijs-kwaliteit

Bezochte landen

  • Zuid-Afrika
Aangeraden voor: Natuurliefhebbers

Rondreis Westen Canada en cruise naar Alaska (bezocht in juni 2012)

Review geschreven door Hans Mels op 07 mei 2017

De mogelijkheden om ook zelf ideeën en voorstellen in te brengen en daarbij is het ook geen enkel probleem om buiten de reisorganisatie om onderdelen van de reis zelf te boeken en/of te regelen. Je bent niet verplicht het complete pakket af te nemen.

Bezochte landen

  • Amerika
  • Canada
Aangeraden voor: Vriendengroep, Luxe reizigers, Natuurliefhebbers

Top organisatie! (bezocht in mei 2016)

Review geschreven door Kirsten Eenink op 07 mei 2017

De organisatie had alles tot in de puntjes geregeld. Goede hotels, prachtige route en waar nodig top advies! De route sprak ons direct aan en we konden nachten bijboeken waar we dat wilden. Ze hebben ons nog een aantal tips gegeven en tijdens de reis konden we lekker onze eigen gang gaan. Er was slechts 1 hotel die niet voldeed aan onze verwachtingen. Echter vroeg Tenzing na afloop ons om tips en onze ervaringen dus staan ze zeker open voor feedback!

Pluspunten Tenzing Travel North America

  • Goede tips voor tijdens onze reis

Minpunten Tenzing Travel North America

  • Iets beter de kwaliteit van de hotels in de gaten houden.

Bezochte landen

  • Verenigde Staten
Aangeraden voor: Gezinnen, Backpackers, Stellen, Vriendengroep, Avonturiers, Luxe reizigers, Budget reizigers, Natuurliefhebbers, Cultuurliefhebbers

Met de camper door West-USA (bezocht in oktober 2016)

Review geschreven door Jeannette van der Graaff op 02 januari 2017

We hebben de reis zelf gepland en doorgesproken met Tenzing Travel, zij konden voor een heel aantrekkelijke prijs precies leveren wat wij zochten. We hebben een geweldige reis gemaakt. Goede service, alle vouchers netjes en op tijd geleverd.

8,6
8 Algemene ervaring
9 Boekingsproces
nvt Reisleiding
8 Accommodatie(s)
8 Vervoer
10 Prijs-kwaliteit

Pluspunten Tenzing Travel North America

  • prijs

Minpunten Tenzing Travel North America

  • geen

Bezochte landen

  • Bali
  • Laos
  • USA
  • Canada
  • Thailand
  • Cambodja
  • Vietnam
  • India
  • Australie
Aangeraden voor: Gezinnen, Stellen, Budget reizigers, Natuurliefhebbers, Cultuurliefhebbers
Waardering door Hans Mels op 12 sep. 2019
8,6

10

Algemene ervaring

9

Boekingsproces

9

Reisleiding

7

Accommodatie(s)

nvt

Vervoer

8

Prijs-kwaliteit
Waardering door Janine Van Westen op 11 nov. 2018
8,6

10

Algemene ervaring

9

Boekingsproces

nvt

Reisleiding

8

Accommodatie(s)

8

Vervoer

8

Prijs-kwaliteit
Waardering door Roelof de Jonge op 10 okt. 2018
8,8

10

Algemene ervaring

9

Boekingsproces

8

Reisleiding

9

Accommodatie(s)

9

Vervoer

8

Prijs-kwaliteit
Waardering door Roelof de Jonge op 10 okt. 2018
9,0

10

Algemene ervaring

9

Boekingsproces

9

Reisleiding

9

Accommodatie(s)

9

Vervoer

8

Prijs-kwaliteit
Waardering door Debbie Simons op 09 okt. 2018
9,3

10

Algemene ervaring

10

Boekingsproces

nvt

Reisleiding

8

Accommodatie(s)

nvt

Vervoer

9

Prijs-kwaliteit
Waardering door Carola van Bronswijk op 28 dec. 2017
7,8

8

Algemene ervaring

8

Boekingsproces

nvt

Reisleiding

8

Accommodatie(s)

8

Vervoer

7

Prijs-kwaliteit
Waardering door Murvet Memis op 28 dec. 2017
8,6

9

Algemene ervaring

9

Boekingsproces

nvt

Reisleiding

8

Accommodatie(s)

9

Vervoer

8

Prijs-kwaliteit
Waardering door Henny van Vessum-Overeem op 28 dec. 2016
10,0

10

Algemene ervaring

10

Boekingsproces

10

Reisleiding

10

Accommodatie(s)

10

Vervoer

10

Prijs-kwaliteit
Waardering door Cees Stam op 18 dec. 2016
8,7

9

Algemene ervaring

9

Boekingsproces

9

Reisleiding

9

Accommodatie(s)

8

Vervoer

8

Prijs-kwaliteit