NRV Reisorganisatie verre reizen

Reviews NRV

8,6
8,7 Algemene ervaring
8,6 Boekingsproces
8,7 Reisleiding
8,3 Accommodatie(s)
8,6 Vervoer
8,7 Prijs-kwaliteit
  • Aantal reviews: 87
  • Aantal waarderingen: 169

Fijne reisorganisatie (bezocht in november 2019)

Review geschreven door Danique Groeneveld op 04 december 2019

Een fijne reisorganisatie die klaar staat voor al je vragen. De bereikbaarheid ter plaatse is daarentegen wat minder, aangezien men geen goed Engels spreekt. Hier zouden ze dus nog iets aan kunnen doen.

7,7
7 Algemene ervaring
8 Boekingsproces
8 Reisleiding
7 Accommodatie(s)
8 Vervoer
8 Prijs-kwaliteit

Pluspunten NRV

  • aanbod
  • prijs
  • ervaring

Minpunten NRV

  • bereikbaarheid

Bezochte landen

  • Vietnam
  • HongKong
Aangeraden voor: Backpackers, Stellen, Avonturiers, Natuurliefhebbers, Cultuurliefhebbers

Divers Zuid-Afrika (bezocht in november 2019)

Review geschreven door Luca van Kooten op 26 november 2019

De reis was goed georganiseerd. We hadden een goede reisleider die overal wat vanaf wist en niets was hem teveel hij regelede alles. NRV had goede accommodaties geregeld en leuke excursies. Onze reis heette Divers Zuid-Afrika deze benaming klopt ook echt bij deze reis. Geweldig! Soms te weinig tijd om een dorpje te bezoeken. Dit is jammer.

8,5
9 Algemene ervaring
9 Boekingsproces
9 Reisleiding
7 Accommodatie(s)
9 Vervoer
8 Prijs-kwaliteit

Pluspunten NRV

  • Krugerpark
  • accommodatie
  • reisleiding

Minpunten NRV

  • tijd

Bezochte landen

  • Zuid-Afrika
Aangeraden voor: Stellen, Natuurliefhebbers, Cultuurliefhebbers

Rondreis India (bezocht in november 2018)

Review geschreven door Jessica Klement op 26 november 2019

Veelzijdige rondreis door India gehad. Wel veel te druk programma en wij reisden met 3 personen. In elke accommodatie stonden maar 2 bedden klaar telkens weer. Wij hebben hier heel veel werk van gehad want de reisleider was prut. Wij hebben alles zelf moeten regelen. Nrv nooit weer.

4,5
3 Algemene ervaring
8 Boekingsproces
2 Reisleiding
3 Accommodatie(s)
6 Vervoer
5 Prijs-kwaliteit

Pluspunten NRV

  • pushkar festival

Minpunten NRV

  • slechte communicatie en compensatie
Aangeraden voor: Stellen

India rondreis (bezocht in november 2018)

Review geschreven door Jessica Klement op 26 november 2019

Prachtige reis, veelzijdig! Wel heel druk en kamers heel slecht geregeld wanneer je met 3 man reist zoals wij. In elk hotel stonden er maar 2 bedden klaar en moesten we er continue achteraan om dit regelen. De reisleider was echt prut.

Pluspunten NRV

  • Pushkar fedtival

Minpunten NRV

  • Slechte communicatie en compensatie voor de ellende die we hebben gehad in alle accommodaties. Nooit weer met NRV.

Bezochte landen

  • australie
  • nieuw zeeland
  • fiji
  • sri lanka
  • egypte
  • mexico
  • bonaire
  • curacao
Aangeraden voor: Stellen

Verbluffende reis! (bezocht in oktober 2019)

Review geschreven door Ada Molenaar op 24 november 2019

De reis heet “divers afrika” en doet zijn naam eer aan! De afwisselende dagen van parken en steden waren verbluffend. De reisddagen waren geen probleem door de prachtige vergezichten en afwisselende omgevingen. Werkelijk een kado om deze reis te mogen meemaken!

9,3
10 Algemene ervaring
10 Boekingsproces
10 Reisleiding
7 Accommodatie(s)
9 Vervoer
10 Prijs-kwaliteit

Pluspunten NRV

  • goed verzorgd

Bezochte landen

  • amerika
  • australie
Aangeraden voor: Gezinnen, Stellen, Vriendengroep, Avonturiers

Beter kon niet (bezocht in juli 2018)

Review geschreven door Marijn van den Ende op 23 november 2019

Wij hadden een super goede en leuke reisleidster. Zij kon vloeiend Nederlands spreken(15 jaar in nl gewoond, zelf uit sri lanka)
- zeer ervaren
- vol humor
- luisterde naar onze wensen
Het minst vond ik dat onze treinreis niet door kon gaan helaas.
Maar wat een heel mooi land! Dit had ik niet willen missen! Het aller mooiste vond ik om naar de olifanten te gaan, en de klimop naar de top van de leeuwenrots.
Ik vond het wel erg sneu om te zien hoe de jeeps letterlijk tussen de olifantengroep kwamen.. en zo waren ze van elkaar gescheiden. Dat was erg zielig om te zien.

9,7
10 Algemene ervaring
10 Boekingsproces
10 Reisleiding
9 Accommodatie(s)
9 Vervoer
10 Prijs-kwaliteit

Pluspunten NRV

  • hele goede reisleidster
  • upgrade van hotel gekregen na dat treinreis niet door ging! top!
  • lage prijs voor een super reis
Aangeraden voor: Stellen, Vriendengroep, Avonturiers, Natuurliefhebbers, Cultuurliefhebbers

Geweldige rondreis Ecuador en Galapagos (bezocht in juli 2019)

Review geschreven door Anja Jongejan op 21 november 2019

Wij hadden een individuele reis geboekt met de familie. De reizen van NRV zijn altijd heel goed geregeld. De reis door Ecuador en Galapagos, hadden we geen vaste gids, maar werden we elke keer vervoerd door een chauffeur en/of gids. Deze stonden altijd op tijd klaar en vertelde over het land, cultuur en de mensen. Ecuador ligt grotendeels hoog in de bergen. De gidsen hielden daar goed rekening mee. Het is een prima organisatie en in geval van nood ook goed bereikbaar.

Pluspunten NRV

  • Altijd op tijd zijn
  • Goed geregeld

Minpunten NRV

  • geen

Bezochte landen

  • Ecuador
Aangeraden voor: Gezinnen, Natuurliefhebbers

Super goede organisatie (bezocht in september 2019)

Review geschreven door Brenda Meesters op 20 november 2019

Wij waren opzoek naar een goede en duidelijk organisatie . Deze hebben wij bij NRV gevonden . Alles was helder en duidelijk . De reis was qua prijs en beleving helemaal top . Alles was in de puntjes geregeld . Ik zou NRV zeker aanraden

9,0
9 Algemene ervaring
10 Boekingsproces
8 Reisleiding
7 Accommodatie(s)
10 Vervoer
10 Prijs-kwaliteit

Pluspunten NRV

  • duidelijkheid
  • prijs
  • communicatie

Bezochte landen

  • zuid-afrika
Aangeraden voor: Gezinnen, Stellen, Vriendengroep, Avonturiers, Budget reizigers, Natuurliefhebbers, Cultuurliefhebbers

Rondreis Peru (bezocht in oktober 2019)

Review geschreven door Ton Bijster op 19 november 2019

Een geweldige reis met veel highlights
Goed georganiseerd en een Top reisleidster
Geen last van de hoogte gehad daar we onze keuze hadden gemaakt op de uitgebreide reis waarin we wat langzamer naar de hoogte’s zijn gegaan
We hebben geboft met prachtig weer zo ook op Machu Picchu een echte aanrader dus

Aangeraden voor: Luxe reizigers

Ultieme droomreis (bezocht in maart 2019)

Review geschreven door Melanie van Gorkum op 17 november 2019

Costa Rica en Bali met NRV bezocht. Beide een groeps rondreis. Zeer goed geregeld! Mooie hotels, heerlijk ontbijt en prima vervoer tijdens de reis. Beide keren een zeer leuke groep getroffen, dus dat helpt ook natuurlijk. Reisleiding in Costa Rica zeer uitgebreid! Nederlandse jongen die daar al 15 jaar woont en zeer veel wist van de natuur en dieren daar. Konden echt alles vragen! Niet alleen een prachtige reis, maar zeer leerzaam ook.

Pluspunten NRV

  • mooie hotels
  • goede reisleiding
  • betaalbaar
  • leuke excursies
  • top geregeld

Minpunten NRV

  • niet

Bezochte landen

  • Indonesie
  • Amerika
  • Thailand
  • Costa Rica
  • Dubai
  • Sri Lanka
  • Cuba
  • Jamaica
  • Dominicaanse Republiek
Aangeraden voor: Gezinnen, Stellen, Vriendengroep, Avonturiers, Luxe reizigers, Budget reizigers, Natuurliefhebbers, Cultuurliefhebbers

Top vakantie!! (bezocht in september 2019)

Review geschreven door Els Groenhuijzen op 25 oktober 2019

We hadden een geweldige reisleider en chauffeur tijdens onze reis. Over het algemeen prima hotels en een goede prijs/kwaliteit verhouding. Veel mooie steden bezocht en vooral de excursie naar het Gunung Leuser National Park was fantastisch!! Top vakantie gehad!!

9,0
9 Algemene ervaring
9 Boekingsproces
9 Reisleiding
9 Accommodatie(s)
9 Vervoer
9 Prijs-kwaliteit

Pluspunten NRV

  • prachtige excursies
  • goede prijs kwaliteit verhouding

Bezochte landen

  • Sumatra
  • Bali
Aangeraden voor: Stellen, Natuurliefhebbers, Cultuurliefhebbers

Zuid Afrika (bezocht in september 2018)

Review geschreven door Rina Noordegraaf op 06 oktober 2019

fantastische reis. Goede reisleiding. En ondanks dat ik alleen was, kreeg ik net als de andere goede kamers. Het mooiste was dat ik nu eindelijk de BIG FIVE ook heb gezien van dichtbij. WOW. De reis was AF....

9,2
9 Algemene ervaring
9 Boekingsproces
9 Reisleiding
10 Accommodatie(s)
9 Vervoer
9 Prijs-kwaliteit

Minpunten NRV

  • geen

Bezochte landen

  • Zuid Afrika
Aangeraden voor: Gezinnen, Vriendengroep, Luxe reizigers, Natuurliefhebbers

Indrukwekkende privé reis door India & Nepal (bezocht in juli 2019)

Review geschreven door Tessa Loos op 05 oktober 2019

Veel gezien en in de Peijs zitten al vele excursies inclusief.
Voor verschillende reizigers beschikbaar, groep- en/of privéreizen eerder goed bevallen.
Vaak bereikbaar zowel in NL als buitenland ook buiten kantoortijden.

8,2
8 Algemene ervaring
8 Boekingsproces
8 Reisleiding
8 Accommodatie(s)
8 Vervoer
9 Prijs-kwaliteit

Pluspunten NRV

  • goede prijs-kwakiteit verhouding;
  • mooie/ bijzondere reizen
  • afwisseling natuur en cultuur
  • veel verschillende landen wereldwijd

Minpunten NRV

  • filmpjes uit reiscafé ook online mogelijk maken.

Bezochte landen

  • india
  • Nepal
Aangeraden voor: Stellen, Vriendengroep, Avonturiers, Luxe reizigers, Natuurliefhebbers, Cultuurliefhebbers

rondreis Zuid Afrika (bezocht in juli 2019)

Review geschreven door Roger Martens op 04 oktober 2019

Prima accommodaties, mooie natuur en landschappen. Het vervoer van de gehele rondreis en ook in de parken was prima geregeld. Swaziland was een beetje een tegenvaller, het bezoek aan een Zulu dorp is een beetje te toeristisch en nep.

8,0
8 Algemene ervaring
8 Boekingsproces
7 Reisleiding
8 Accommodatie(s)
8 Vervoer
9 Prijs-kwaliteit

Pluspunten NRV

  • Alles van te voren goed geregeld

Minpunten NRV

  • Soms was de gids niet heel duidelijk

Bezochte landen

  • Zuid Afrika
Aangeraden voor: Gezinnen, Backpackers, Stellen, Vriendengroep, Avonturiers, Luxe reizigers, Budget reizigers, Natuurliefhebbers, Cultuurliefhebbers

Indonesie was top (bezocht in mei 2018)

Review geschreven door Annet Wijers op 01 oktober 2019

Goed georganiseerd. Je kan totaal onbezorgd op vakantie en ook daar zijn de gidsen zeer flexibel. Alles wordt voor je geregeld. Ook afwijken van de route/planning is totaal geen probleem. Alle beloftes worden na gekomen.

8,7
9 Algemene ervaring
9 Boekingsproces
8 Reisleiding
8 Accommodatie(s)
9 Vervoer
9 Prijs-kwaliteit

Bezochte landen

  • jamaica
  • canada
  • sri lanka
  • egypte
  • Tunesië
Aangeraden voor: Gezinnen, Stellen, Vriendengroep, Avonturiers, Luxe reizigers, Natuurliefhebbers, Cultuurliefhebbers

Fijne organisatie (bezocht in augustus 2019)

Review geschreven door Els Groenhuijzen op 01 oktober 2019

Fijne organisatie, alles snel en goed geregeld!
Er is veel bij de prijs inbegrepen en er worden mooie excursies aangeboden (waarvan er veel in het programma zaten). Op vele dagen was ook de lunch inbegrepen.

Pluspunten NRV

  • mooie excursies
  • goede prijs/kwaliteit verhoudin

Bezochte landen

  • sumatra
  • bali
Aangeraden voor: Stellen, Vriendengroep, Avonturiers, Natuurliefhebbers, Cultuurliefhebbers

Geweldige rondreis (bezocht in januari 2019)

Review geschreven door Marianne Hens op 01 oktober 2019

Alles was door NRV reizen super goed geregeld. De contacten vooraf toen we onze reis samen met NRV zelf hebben samengesteld en ook op de reis zelf. We konden eerst alles zelf uitzoeken en daarna hebben ze alle reserveringen gedaan. Daar waar NRV geen accommodatie had, waren we vrij er zelf een uit te zoeken. Inmiddels is de volgende reis alweer geboekt naar ZA, natuurlijk weer NRV!

9,0
9 Algemene ervaring
9 Boekingsproces
9 Reisleiding
9 Accommodatie(s)
9 Vervoer
9 Prijs-kwaliteit

Pluspunten NRV

  • Zelf samenstellen en daarna alles perfect laten regelen

Minpunten NRV

  • ???
Aangeraden voor: Gezinnen, Stellen, Vriendengroep, Avonturiers, Luxe reizigers, Natuurliefhebbers, Cultuurliefhebbers

Fantastische ervaring (bezocht in november 2018)

Review geschreven door Tinie Van Kruchten op 30 september 2019

In November 2018 hebben we een 21 daagse reis naar Zuid Afrika gemaakt met NRV. Bij aankomt op het vliegveld stond onze reisleider klaar en heeft vanaf toen alles voor ons geregeld. We werden echt verwend en in de watten gelegd!
Er zijn geen minpunten te noemen. Of het nou de chauffeur, onze reisleider, de accommodatie's enz betrof, alles was echt perfect!! De excursies waren geweldig, echt een reis om nooit te vergeten. We hoefden niks zelf te regelen. Voor ons is NRV een top reisorganisatie!

9,0
9 Algemene ervaring
9 Boekingsproces
9 Reisleiding
9 Accommodatie(s)
9 Vervoer
9 Prijs-kwaliteit

Pluspunten NRV

  • Geweldige reisleider en prachtige excursies!! De

Minpunten NRV

  • Geen verbeter punten!
Aangeraden voor: Cultuurliefhebbers

Alles top geregeld (bezocht in augustus 2019)

Review geschreven door Petra Van der Vliet op 29 september 2019

Hele goede reisleiders. Alles in de puntjes geregeld. Is echt niets verkeerd gegaan. Alles wordt voor je gedaan. Accomodatie goed voor de prijs die je betaald. Goed aanbod excurcies. Optionele excursies voldoende aanbod.

8,7
9 Algemene ervaring
9 Boekingsproces
9 Reisleiding
8 Accommodatie(s)
9 Vervoer
8 Prijs-kwaliteit

Pluspunten NRV

  • reisleiding
  • prijs

Minpunten NRV

  • prijzen varieren enorm

Bezochte landen

  • Amerika
  • thailand
  • mexico
  • sri lanka
Aangeraden voor: Gezinnen, Stellen, Natuurliefhebbers

Zuid Afrika rondreis (bezocht in oktober 2012)

Review geschreven door Ria Smit op 29 september 2019

Leuke reis. Veel wildparken bezocht. Vooral eerste deel van de reis overnacht in leuke huisjes op terrein van wildparken. Veel als groep met elkaar opgetrokken. Veel wild gezien/safaritochten gemaakt.
Verder veel van het land gezien. Laatste deel van de reis, op weg naar Kaapstad in goede hotels verbleven. Hierdoor meer gelegenheid om individueel/in kleine groepjes iets te ondernemen.
Goede reisleiding, met veel kennis van het land.

8,5
8 Algemene ervaring
8 Boekingsproces
8 Reisleiding
9 Accommodatie(s)
9 Vervoer
9 Prijs-kwaliteit

Pluspunten NRV

  • veel wildparken bezocht

Minpunten NRV

  • programma laatste week minder vol maken.
  • , bezoek aan winkel van oom Samie in Stellenbosch was niet meer mogelijk.
Aangeraden voor: Natuurliefhebbers, Cultuurliefhebbers