FOX, verre reizen van ANWB Reizen die verder gaan

Reviews FOX, verre reizen van ANWB

8,6
8,8 Algemene ervaring
8,8 Boekingsproces
8,9 Reisleiding
8,5 Accommodatie(s)
8,6 Vervoer
8,4 Prijs-kwaliteit
  • Aantal reviews: 378
  • Aantal waarderingen: 1148

Java / Bali (bezocht in mei 2016)

Review geschreven door Reja Rajcomar op 29 januari 2018

Wij hebben deze reis omdat wij 25 jaar getrouwd waren. Dit hadden wij ook aangegeven. Wat echt leuk was dat wij in elk hotel werden verrast met een leuke attentie. Wij hadden een goede reisleider die ons alles kon vertellen, over plaatsen en de gewoontes van de bevolking tot bomen/planten.

8,7
9 Algemene ervaring
8 Boekingsproces
9 Reisleiding
8 Accommodatie(s)
9 Vervoer
9 Prijs-kwaliteit

Pluspunten FOX, verre reizen van ANWB

  • brono vulkaan

Minpunten FOX, verre reizen van ANWB

  • vorig jaar bij de reisinspiratiedagen voor america was er een reisleidster die weinig wist over amerika
Aangeraden voor: Stellen

Fantastisch (bezocht in september 2016)

Review geschreven door Anja Meijer op 29 januari 2018

De reisleiding is bijzonder kundig en weet alles over het land te vertellen. De accommodaties zijn luxe of op een bijzondere plaats. Een keer hebben we een overnachting meegemaakt dat erg tegenviel. Meestal wel lange reistijden, maar dat staat van te voren vermeld.

9,5
9 Algemene ervaring
9 Boekingsproces
10 Reisleiding
9 Accommodatie(s)
10 Vervoer
10 Prijs-kwaliteit

Pluspunten FOX, verre reizen van ANWB

  • uitstapjes worden goed voorbereid en indien nodig aangepast
  • website is overzichtelijk
  • reis-en inspiratiedagen

Minpunten FOX, verre reizen van ANWB

  • feedback

Bezochte landen

  • Indonesie
  • Zuid-Afrika
Aangeraden voor: Cultuurliefhebbers

Reis door Vietnam mede door reisleider Marco, fantastisch! (bezocht in februari 2017)

Review geschreven door J. Verkleij op 26 januari 2018

Door de inspiratiedagen van fox wordt je al meegenomen naar het land van je dromen. Het boeken is heel eenvoudig via de computer en je wordt goed op de hoogte gehouden van de voortgang van je reis. Ook wordt verteld over de te nemen vaccinaties en het regelen van visa.

De reis zelf wordt zeker door de gepassioneerde gidsen een fantastische belevenis. Zij zorgen altijd voor wat extra’s en fietstocht of wandelingen door onbekende delen van en stad of dorp zij zijn goed geïnformeerd over het bezochte land. Ook als er eens niet goed gaat, door ziekte of e.d., komen zij direct in actie om je zo goed mogelijk te helpen en als er dissonanten in de groep zijn lossen zij het op zonder dat de rest van de groep het in de gaten heeft.

Wij, mijn man en ik, vinden Fox een heel fijne reisorganisatie, de reizen en het reisschema zijn evenwichtig opgebouwd, soms zijn de busreizen wat lang maar de gids weet dit altijd op zijn eigen manier toch nog aangenaam te maken. Uiteindelijk zijn het de gidsen die de reis onvergetelijk maken.

9,7
10 Algemene ervaring
10 Boekingsproces
10 Reisleiding
9 Accommodatie(s)
9 Vervoer
10 Prijs-kwaliteit

Bezochte landen

  • Amerika
  • Zuid-Afrika
  • Thailand
  • Maleisie
  • China
  • Vietnam
  • Marokko
  • Egypte
  • Aruba
  • Curacao
Aangeraden voor: Stellen, Cultuurliefhebbers

reis naar Patagonië (bezocht in november 2016)

Review geschreven door Ad de Beer op 26 januari 2018

Overweldigende natuur, geweldige reisleiding en goed georganiseerd. Reis was verlopen zoals aangekondigd. Accommodaties zouden wat beter kunnen, maar dat kan ook liggen aan het feit dat men reist door Zuid-Amerika.

7,8
8 Algemene ervaring
8 Boekingsproces
8 Reisleiding
7 Accommodatie(s)
8 Vervoer
8 Prijs-kwaliteit

Pluspunten FOX, verre reizen van ANWB

  • doen wat beloofd is

Minpunten FOX, verre reizen van ANWB

  • accomodatie in Zuid Amerika

Bezochte landen

  • Argentinie
  • , Chili
Aangeraden voor: Vriendengroep, Avonturiers, Natuurliefhebbers

Super reisorganisatie (bezocht in oktober 2017)

Review geschreven door Gerda Peetoom op 26 januari 2018

We hebben altijd hele mooie vakanties met Fox gehad. Prima reisorganisatie met goede gidsen en reisleiders. Prima hotels en goede bussen. Hele mooie bestemmingen. Wel raar dat ik in het vliegtuig niet naast mijn echtgenoot kon zitten.

8,2
8 Algemene ervaring
9 Boekingsproces
9 Reisleiding
7 Accommodatie(s)
9 Vervoer
7 Prijs-kwaliteit

Minpunten FOX, verre reizen van ANWB

  • goed letten op de locatie van de hotels
  • niet 6 keer dezelfde weg rijden
  • onnodig lang in de bus zitten

Bezochte landen

  • Indonesie
  • Costa Rica
  • Thailand
  • Sri Lanka
Aangeraden voor: Stellen, Natuurliefhebbers, Cultuurliefhebbers

FOX weet me iedere keer weer te verrassen. (bezocht in mei 2017)

Review geschreven door Petra Dijkzeul op 23 januari 2018

De groepsreizen naar China, Costa Rica, Cuba en Suriname waren goed georganiseerd met een meer dan deskundige reisleiding die graag de wensen van de groep vervulde. We gingen naar bezienswaardigheden waar ik alleen maar over heb durven dromen. De zeer gevarieerde excursies waren altijd unieke ervaringen. Gezellige reizen, verrassende en indrukwekkende accommodaties met een hoge wow-factor. Altijd kwam ik thuis met heel veel enthousiaste verhalen.

9,5
9 Algemene ervaring
9 Boekingsproces
10 Reisleiding
10 Accommodatie(s)
10 Vervoer
9 Prijs-kwaliteit

Pluspunten FOX, verre reizen van ANWB

  • Deskundige reisleiding
  • fantastische accommodaties

Minpunten FOX, verre reizen van ANWB

  • Prijs-prestatie verhouding voor alleenstaanden dreigt wat uit de hand te lopen....

Bezochte landen

  • Zuid-Afrika
  • Zambia
  • Mozambique
  • Israël
  • China
  • Amerika
  • Costa Rica
  • Cuba
  • Suriname
Aangeraden voor: Stellen, Avonturiers, Luxe reizigers, Natuurliefhebbers, Cultuurliefhebbers

Geweldig! (bezocht in maart 2015)

Review geschreven door Céline De Roo op 22 januari 2018

Geweldig! Goede prijs, mooie accommodaties en een goede reisleiding! Wij hebben een geweldige rondreis gehad, ik raad Fox zeker aan. Geweldig als je je reis wilt uitbreiden, je kan er eventueel nog twee of drie dagen bij boeken.

8,2
9 Algemene ervaring
8 Boekingsproces
8 Reisleiding
8 Accommodatie(s)
8 Vervoer
8 Prijs-kwaliteit

Pluspunten FOX, verre reizen van ANWB

  • nederlandstalige reisleiding

Bezochte landen

  • afrika
Aangeraden voor: Gezinnen, Backpackers, Vriendengroep, Avonturiers, Natuurliefhebbers

Het graf van Chequevarra (bezocht in mei 2013)

Review geschreven door Hans Ho Ten Soeng op 21 januari 2018

Mijn reis naar Cuba met Fox reizen was heel goed georganiseerd met vooral een reisleider die alles wist
en een heel mooie uitleg gaf van de geschiedenis van Cuba, een hele rondleiding gehad van Cuba van Trinidad tot Havanna, kortom een leerrijke ervaring geweest .

9,3
9 Algemene ervaring
9 Boekingsproces
10 Reisleiding
10 Accommodatie(s)
10 Vervoer
8 Prijs-kwaliteit

Bezochte landen

  • noord america
  • cuba
Aangeraden voor: Backpackers, Stellen, Vriendengroep, Avonturiers, Natuurliefhebbers

Geweldige Noord-Thailand (Emerald) groepsreis. (bezocht in oktober 2017)

Review geschreven door Ruud van Londen op 19 januari 2018

Alles was prima en de twee reisleiders verdienen een compliment.
Leuke en gezellige groep. Fietstocht door Bangkok was geweldig. Jammer dat we vanwege de begrafenis van Koning Bhumibol het paleis voor bezoekers gesloten was en dat de marktkramen op de dag van de begrafenis gesloten waren waardoor de Maeklong trein het die dag niet al te moeilijk had, vanwege zo'n sterfgeval van één week terug. Dus we gaan zeker nog een keer terug naar Thailand.

In 2018 eerst 31 dagen naar Indonesië (vijf eilanden). Wederom met FOX.

9,2
9 Algemene ervaring
9 Boekingsproces
10 Reisleiding
9 Accommodatie(s)
9 Vervoer
9 Prijs-kwaliteit

Pluspunten FOX, verre reizen van ANWB

  • Prima prijs kwaliteit verhouding en deskundige reisleiders.

Minpunten FOX, verre reizen van ANWB

  • Vaak te weinig tijd om aan het zwembad te liggen.

Bezochte landen

  • Thailand
  • , Indonesië
  • ,China
  • ,Maleisie
  • ,U.S.A.
  • Mexico
  • ,Georgië
Aangeraden voor: Stellen, Vriendengroep, Natuurliefhebbers, Cultuurliefhebbers

Relaxed reis door Vietnam met een leuke gidsen-duo (Laura en Din) (bezocht in september 2017)

Review geschreven door Dorota Kuczynska op 18 januari 2018

Ontspannend reis met goed ingebouwde rust dagen aan het strand, leuke en afwisselende uitstapjes, aangename begeleiding door ervaren gidsen, veel informatie, goed overleg en afspraken van de gidsen met de reizigers. Het is een super organisatie, bij aankomst in onze hotels (vooral dankzij Laura), gezellige sfeer in de bus, schoon en veilig vervoer - alleen positieve ervaringen.

9,3
9 Algemene ervaring
10 Boekingsproces
10 Reisleiding
9 Accommodatie(s)
9 Vervoer
9 Prijs-kwaliteit

Pluspunten FOX, verre reizen van ANWB

  • samenwerking met goede locale gidsen
  • grote aanbod reizen
  • goede verzorging tijdens reis en nakomen beloofde programmapunten

Minpunten FOX, verre reizen van ANWB

  • ik kan geen noemen

Bezochte landen

  • canada
  • USA
  • Peru
  • Zuid-Afrika
  • Turkije
  • SriLanka
  • thailand
  • China
  • Filipijnen
  • indonesie
  • Japan
  • Zuid Korea
  • Singapore
  • Maleisie
  • Taiwan
  • HongKong
Aangeraden voor: Stellen, Vriendengroep, Cultuurliefhebbers

Veel gezien en gedaan: cultuur, natuur en avontuur! (bezocht in september 2017)

Review geschreven door Eveline van Groesen op 18 januari 2018

Toffe reis! Een erg goede combinatie van cultuur, natuur en avontuur. We hebben erg veel gezien in een korte tijd en toch was er nog ruimte voor ontspanning. Een fantastische reis, waar we erg veel indrukken op hebben gedaan.

9,3
9 Algemene ervaring
10 Boekingsproces
9 Reisleiding
10 Accommodatie(s)
9 Vervoer
9 Prijs-kwaliteit

Pluspunten FOX, verre reizen van ANWB

  • combinatie van cultuur natuur en avontuur
  • veel optionele excursies
  • vol en interessant programma

Bezochte landen

  • Thailand
Aangeraden voor: Gezinnen, Stellen

Super! (bezocht in augustus 2016)

Review geschreven door I Custers op 18 januari 2018

Alles klopte, een thuiskomen gevoel in een onbekend ver land, de accommodaties waren perfect, iedere keer weer een verrassing. De uitstapjes waren helemaal goed, het land en de mensen zijn prachtig. Het eten was allemaal lekker.

8,0
8 Algemene ervaring
8 Boekingsproces
8 Reisleiding
8 Accommodatie(s)
8 Vervoer
8 Prijs-kwaliteit

Pluspunten FOX, verre reizen van ANWB

  • uitstapjes
  • accomodaties

Minpunten FOX, verre reizen van ANWB

  • geen
Aangeraden voor: Stellen, Vriendengroep, Budget reizigers, Cultuurliefhebbers

Thailand in november (bezocht in november 2017)

Review geschreven door René Giesbertz op 17 januari 2018

Alles was prima geregeld, aardige en meedenkende mensen in Nederland en in Thailand. Accommodaties prima in orde, met zwembad wat wel zo lekker is in een tropisch klimaat. Fox is iets duurder maar dan krijg je ook kwaliteit.

9,7
10 Algemene ervaring
10 Boekingsproces
10 Reisleiding
10 Accommodatie(s)
10 Vervoer
8 Prijs-kwaliteit
Aangeraden voor: Luxe reizigers, Cultuurliefhebbers

Indonesië (bezocht in maart 2011)

Review geschreven door Brigit Boom op 17 januari 2018

Mooie rondreizen, leuke reisgenoten, goede reisleiding en mooie hotels. Alle hoogtepunten van het land en ook onbekende dingen gezien. Niet alleen Borobudur, maar bijvoorbeeld ook Prambanan en een schooltje bezocht. Het eten was geweldig in Indonesië.

9,0
9 Algemene ervaring
9 Boekingsproces
9 Reisleiding
9 Accommodatie(s)
9 Vervoer
9 Prijs-kwaliteit

Bezochte landen

  • Zuid-Afrika
  • Peru
  • Indonesië

26 dgs prive-rondreis Australië (bezocht in maart 2017)

Review geschreven door Diana Dolman-Hucht op 17 januari 2018

Perfect verzorgde reis! Nauw contact met Fox gehad in verband met foutje in Visa, overigens snel opgelost en uitermate netjes gecompenseerd met lunch aan Darling Harbour, Sydney, binnen enkele dagen na aankomst. De boeking, de vluchten, het vervoer ter plaatse, onderkomen(s), excursies en reisbegeleiding is uitstekend verlopen. In één woord een fantastisch mooie ervaring. Die ons nog in lengte van jaren zal bij blijven.

8,3
9 Algemene ervaring
8 Boekingsproces
8 Reisleiding
8 Accommodatie(s)
9 Vervoer
8 Prijs-kwaliteit

Pluspunten FOX, verre reizen van ANWB

  • de complete verzorging
  • ,de excursies

Minpunten FOX, verre reizen van ANWB

  • Visa niet digitaliseren

Bezochte landen

  • Curacao
  • Australië
Aangeraden voor: Gezinnen, Stellen, Avonturiers, Cultuurliefhebbers

Met Fox geheel zorgeloos op reis (bezocht in oktober 2017)

Review geschreven door Claudia Nelissen op 17 januari 2018

Na heel wat reizen met Fox gemaakt te hebben kan ik uit ervaring zeggen dat de reizen tot in de puntjes geregeld zijn, je kunt dus zorgeloos van je reis genieten. Vele mogelijkheden tot extra excursies en de eetgelegenheden worden zorgvuldig geselecteerd. Over het algemeen erg mooie hotels. Het enige minpunt van de reizen met Fox zijn de verplichte bezoekjes aan handwerk fabriekjes. Ik snap dat de reisleider hier provisie over krijgt, maar vind niet dat het een verplichting moet zijn zoals sommige reisleiders aangeven.

8,8
9 Algemene ervaring
10 Boekingsproces
9 Reisleiding
9 Accommodatie(s)
8 Vervoer
8 Prijs-kwaliteit

Pluspunten FOX, verre reizen van ANWB

  • alles tot in puntjes geregeld
  • mooie reisroutes
  • goede hotels
  • keuzes in excursies
  • foxbox

Minpunten FOX, verre reizen van ANWB

  • De bezoekjes aan handwerkfabriekjes moeten niet een verplichting zijn

Bezochte landen

  • Thailand
  • vietnam
  • mexico
  • guatamala
  • belize
  • honduras
  • cuba
  • marokko
  • ecuador
  • costarica
  • maleisie
  • sri lanka
  • india
Aangeraden voor: Gezinnen, Stellen, Vriendengroep, Avonturiers, Luxe reizigers, Natuurliefhebbers, Cultuurliefhebbers

Goed georganiseerde reizen (bezocht in september 2017)

Review geschreven door Susan Bruijn op 17 januari 2018

Goede organisatie. Klachten worden serieus genomen en keurig afgehandeld. Verschillende excusies inclusief. Goede accommodaties. Wij boeken zeker weer met Fox als we een georganiseerde verre reis gaan maken.

8,7
9 Algemene ervaring
9 Boekingsproces
8 Reisleiding
9 Accommodatie(s)
9 Vervoer
8 Prijs-kwaliteit

Bezochte landen

  • Indonesië
  • China
Aangeraden voor: Stellen

Gastvrij, indrukwekkend en puur. Dat was onze rondreis door Indonesië. (bezocht in oktober 2017)

Review geschreven door Ineke Harteveld op 17 januari 2018

Prima hotels, geweldige gidsen die alles tot in de puntjes verzorgden. Het vervoer was goed geregeld. Alles sloot prima op elkaar aan. Een reis die absoluut aan onze verwachtingen voldeed. Een aanrader.

9,2
9 Algemene ervaring
9 Boekingsproces
9 Reisleiding
10 Accommodatie(s)
9 Vervoer
9 Prijs-kwaliteit

Pluspunten FOX, verre reizen van ANWB

  • programma
  • gidsen
  • hotels

Minpunten FOX, verre reizen van ANWB

  • geen

Bezochte landen

  • Vietnam
  • Thailand
  • Sri Lanka
  • Costa Rica
  • Mexico
  • Guatemala
  • Nicaragua
  • Honduras
  • Panama
  • Indonesie
Aangeraden voor: Gezinnen, Stellen, Vriendengroep, Luxe reizigers, Budget reizigers, Natuurliefhebbers, Cultuurliefhebbers

Thailand fox startpakket (bezocht in januari 2003)

Review geschreven door Baukje Koehoorn op 17 januari 2018

Met FOX ben ik naar Thailand geweest. vliegreis en hotel bij aankomst was heel goed geregeld! Fijn om niet gelijk op zoek te hoeven naar een slaapplaats. Mooie basis om verder zelf je reis ter plekke te plannen. Het pakket was destijds voor een aantrekkelijke prijs.

8,0
8 Algemene ervaring
8 Boekingsproces
nvt Reisleiding
8 Accommodatie(s)
8 Vervoer
8 Prijs-kwaliteit

Pluspunten FOX, verre reizen van ANWB

  • veel ervaring op verre bestemmingen
  • goede prijs - kwaliteit

Minpunten FOX, verre reizen van ANWB

  • nvt

Bezochte landen

  • thailand
Aangeraden voor: Gezinnen, Backpackers, Stellen, Avonturiers, Luxe reizigers, Budget reizigers, Natuurliefhebbers, Cultuurliefhebbers

Costa Rica actief was erg leuk en en beetje lief (bezocht in juli 2017)

Review geschreven door Gerliene Buitelaar op 17 januari 2018

Het was een actieve reis met leuke afwisseling. Genoeg zon, leuke interactie in de groep en de groepsleider maakte er een leuke sfeer van. Er was afstemming onder de activiteiten. We hebben bijzondere dieren en natuur gezien.

7,5
8 Algemene ervaring
9 Boekingsproces
7 Reisleiding
7 Accommodatie(s)
8 Vervoer
6 Prijs-kwaliteit

Pluspunten FOX, verre reizen van ANWB

  • actief
  • interactief

Bezochte landen

  • costa rica
Aangeraden voor: Gezinnen, Vriendengroep