Exit reizen De Amerika & Canada specialist

Reviews Exit reizen

8,7
8,6 Algemene ervaring
9,2 Boekingsproces
- Reisleiding
8,6 Accommodatie(s)
8,8 Vervoer
8,4 Prijs-kwaliteit
  • Aantal reviews: 3
  • Aantal waarderingen: 5

West USA (bezocht in augustus 2017)

Review geschreven door Lindsey Kuit op 12 november 2017

Wij hebben onze reis bij Exit reizen geboekt. Exit reizen viel bij ons op door de prijs- kwaliteit verhouding en de goede beschrijving van de reis van dag tot dag. Een minpunt is dat de kilometervermelding niet realistisch is met de werkelijkheid. Gelukkig hadden wij dit vooraf al in de gaten en hebben we ons reisschema alsnog goed kunnen indelen. Daarnaast, waren wij gedurende de zonsverduistering in Amerika op een plek waar dit goed te zien zou zijn. Echter, waren wij hier niet van op de hoogte gebracht en konden wij op het moment zeg geen eclips bril meer aanschaffen, deze waren overal uitverkocht. Een reisorganisatie die zich specialiseerd in rondreizen door Amerika had zijn klanten hierover kunnen informeren om nog meer service te bieden. Daarentegen, was het contact goed doordat we per mail snel terugkoppeling kregen.

Pluspunten Exit reizen

  • prijs
  • kwaliteit
  • aanbod
  • flexibiliteit

Minpunten Exit reizen

  • actueel
  • reisinformatie
  • reisafstanden
  • kilometers

Bezochte landen

  • Amerika
Aangeraden voor: Gezinnen, Stellen, Vriendengroep, Avonturiers, Luxe reizigers, Budget reizigers, Natuurliefhebbers, Cultuurliefhebbers

Top vakantie (bezocht in september 2017)

Review geschreven door Mandy Coumans op 12 november 2017

Wij hebben lang gezocht naar een reisorganisatie die ons een reis kon bieden zoals we die zelf graag wilden, en dus geen standaard reis. We hebben zelf de route uitgestippeld en hebben toen via vrienden contact gezocht met Exit reizen. Hub hebben ons vervolgens een voorstel gedaan aan de hand van onze route en ons ook goede tips gegeven over de afstanden (waar je je erg op verkijkt als je zelf een reis gaat samenstellen). Alles was tot in de puntjes geregeld en kijken terug op een fantastische ervaring!!

Pluspunten Exit reizen

  • Goede en nette hotels
  • goede organisatie
  • betaalbaar

Bezochte landen

  • Amerika
Aangeraden voor: Gezinnen, Stellen, Vriendengroep, Avonturiers, Luxe reizigers, Budget reizigers, Natuurliefhebbers

San Francisco- hawaii-New York (bezocht in juli 2016)

Review geschreven door Astrid Collin op 05 november 2017

Exit reizen heeft ons geweldig geadviseerd en meegedacht met de vluchttijden en bestemmingen qua reisdagen. Goede communicatie en contact per mail was top! Bart was erg behulpzaam en reageerde snel op al mijn vragen. Hotels waren top en vluchten, transfers en autohuur waren prima geregeld.

8,6
8 Algemene ervaring
8 Boekingsproces
nvt Reisleiding
9 Accommodatie(s)
9 Vervoer
9 Prijs-kwaliteit

Bezochte landen

  • mexico
Aangeraden voor: Gezinnen, Stellen, Avonturiers, Natuurliefhebbers
Waardering door Sabrina van Luijk-Weterings op 27 jan. 2017
8,5

9

Algemene ervaring

9

Boekingsproces

nvt

Reisleiding

8

Accommodatie(s)

nvt

Vervoer

8

Prijs-kwaliteit
Waardering door Anouk de Wit op 27 jan. 2017
8,8

8

Algemene ervaring

10

Boekingsproces

nvt

Reisleiding

9

Accommodatie(s)

9

Vervoer

8

Prijs-kwaliteit
Waardering door Franca Warmexhaven op 27 jan. 2017
9,0

9

Algemene ervaring

9

Boekingsproces

nvt

Reisleiding

9

Accommodatie(s)

9

Vervoer

9

Prijs-kwaliteit
Waardering door Marloes Visser op 27 jan. 2017
8,6

9

Algemene ervaring

10

Boekingsproces

nvt

Reisleiding

8

Accommodatie(s)

8

Vervoer

8

Prijs-kwaliteit