Beleef Amerika Specialist in individuele rondreizen
Like ons op Facebook

Beleef Amerika

Aangesloten bij ANVR Aangesloten bij SGR Aangesloten bij Calamiteiten Fonds

Rondreizen is beleven. Je beleeft momenten waar je nog vaak aan zult terugdenken, zoals een adembenemende helikoptervlucht over de Grand Canyon, het zien van de skyline van New York of snorkelen met zeekoeien in Florida. Beleef Amerika helpt je graag om jouw ultieme rondreis door ‘The United States of America’ te laten uitkomen. 

Reizen naar Amerika worden naar jouw wensen en behoeften op maat gemaakt. Zo beleef je een unieke rondreis die echt past bij jouw reisgezelschap. Het contact verloopt direct tussen ons en de lokale reisagent. Dat betekent dat wij je een goede en snelle service kunnen bieden. Daarnaast hebben wij met deze manier van werken een betere controle op de kwaliteit van de reis. Een team van ervaren reisspecialisten gaat voor jou aan de slag om jouw droomreis geheel op maat samen te stellen. We nodigen je daarvoor graag uit om langs te komen in onze Beleefwinkel in Tilburg. Eén van onze Amerika-specialisten laat je onder andere een bestemmingspresentatie op een groot scherm zien, laat de voorpret maar beginnen!          

Beleef Amerika is een merknaam van Disma Reizen. Disma Reizen behoort tot de grootste onafhankelijke reisbureaus van Nederland. Het reisbureau is al vier keer gekozen als beste reisbureau van Nederland. Een enorme eer waar we vanzelfsprekend trots op zijn!

Bezoek website

Waarom Beleef Amerika?

  • Persoonlijk advies door gespecialiseerde reisadviseurs
  • Altijd maatwerk. Je maakt jouw unieke reis
  • We zijn er voor je. Voor, tijdens en na je reis
  • Jouw tempo, jouw route. Wij regelen de rest
  • We inspireren je graag in onze Beleefwinkel
Reizen van Beleef Amerika