Kom jij naar het Verre Reizen Event? We geven de workshops Portretfotografie en Filmen op reis met je smartphone!
Like ons op Facebook

Nieuwe Academy-workshops op Verre Reizen Event

11 oktober 2016 door Marleen de Keyzer

De smartphone, hij is niet meer weg te denken uit ons dagelijks leven. Ook op reis wordt deze slimme telefoon steeds vaker gebruikt voor het maken van foto’s en, jawel, video’s. Maar hoe maak je nou een echt goed filmpje – of mooie vlog – met je telefoon?

Dat gaat onze Getaway Academy-docente Daisy Scholte je vertellen tijdens onze gratis workshop Filmen op reis met je smartphone op het Verre Reizen Event. In het weekend van 22 en 23 oktober vindt deze avontuurlijke beurs plaats in de Fokker Terminal in Den Haag.

Maar dat is niet alles. Onze fotografiedocent Jorrit Bolhuis geeft een workshop Portretfotografie om je meer te leren over het fotograferen van mensen. Iets wat vrij lastig kan zijn maar prachtige plaatjes oplevert, vooral als je op reis bent.

Inloopworkshops Portretfotografie en Filmen op reis met je smartphone

Ben jij geïnteresseerd in (een van) de workshops? Volgende week zaterdag en zondag geven we beide workshops meerdere malen op inloopbasis. Deelname is gratis. En dit zijn de tijden:

  • 11.30 - Filmen op reis met je smartphone
  • 12.15 - Portretfotografie
  • 14:00 - Filmen op reis met je smartphone
  • 14:45 - Portretfotografie

Hier reserveer je alvast je kaarten!

Over Getaway Travel op het Verre Reizen Event

Getaway Travel is de organisatie achter diverse online reismagazines als Amerika.nl, Australie.nl en ZuidAmerika.nl. Op deze websites inspireren we jaarlijks meer dan vier miljoen reizigers om hun droomreis waar te maken. Aan onze Getaway Academy leiden we talenten in de reiswereld op tot echte reisreporters met inspirerende workshops. 

Dit jaar staan we op het Verre Reizen Event om jou nog meer te inspireren met de nieuwe workshops Portretfotografie en Filmen op reis met je smartphone. 

Daarnaast zijn we benieuwd naar jouw ervaring met organisaties waarmee je op reis bent geweest. Op de beurs kan je een waardering achterlaten, waarmee je gelijk groene schepjes verdient die wij omzetten in een donatie aan Justdiggit. Zo doen we iets terug voor de aarde (na al die niet zo duurzame vlieguren). En scheppen we samen een groenere wereld! Hier lees je er meer over.

Nog even op een rijtje

Wie: Getaway Travel op het Verre Reizen Event
Wat: Meerdere gratis Getaway Academy-workshops op inloopbasis:

  • Portretfotografie door Jorrit Bolhuis
  • Filmen op reis met je smartphone door Daisy Scholte

Waar:  Fokker Terminal, Binckhorstlaan 249, 2516 BB, Den Haag
Wanneer: Zaterdag 22 oktober en zondag 23 oktober 2016 van 10.00 - 17.00 uur
Hoe: Toegang tot het Verre Reizen Event met je ticket. Bestel hier!

 

Like deze pagina

Specialisten Amerika

Meer Amerika.nl

Sponsors