Vision thing
Like ons op Facebook

Vision thing

door Frans Verhagen

Visie was waar het George Bush aan ontbrak. De oude Bush onderkende altijd dat hij geen grote, weidse of zelfs maar kleine, benauwde visie had op de samenleving - hij had eenvoudigweg helemaal geen visie.

De vison thing was niets voor hem, zei hij eens. Op buitenlands gebied deed Bush het behoorlijk goed. Maar buitenland wordt in de praktijk vooral door de ontwikkelingen gestuurd. Daarvoor hoef je geen visie te hebben. Toen Bush na de Golfoorlog van 1991 pleitte voor een 'Nieuwe Wereldorde' en daarmee wel degelijk visie tentoonspreidde, bleef dat in de lucht hangen. Er kwam niets van terecht.

ZELF NAAR Amerika?

Bekijk alle 435 reizen naar Amerika

Op binnenlands terrein is het lastiger als iemand geen visie heeft. Dan wordt het moeilijk om beleid voor te stellen en al helemaal om het in een systematische context te plaatsen. Bush wist dat hij die grote ideeën niet had. Dat is niet noodzakelijk een probleem. Door niet al te veel te ondernemen, deed Bush ook geen kwaad.

Onafhankelijk advies over je reis naar Amerika

De reisspecialisten van de Amerika Desk geven jou onafhankelijk en persoonlijk advies over jouw droomreis naar Amerika. Laat gepassioneerde experts voor je zoeken. Meer weten? Bekijk alle voordelen van de Amerika Desk!

Like deze pagina

Reizen Amerika

Specialisten Amerika

Stay tuned

Wil jij elke maand naar Amerika?

  • Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief boordevol foto's, prijsvragen en insider tips.
  • Ook ontvang je speciale deals van onze partners.
  • En profiteer je van de leukste kortingen op reisproducten.

Aanmelden nieuwsbrief

Amerika kenner
Sponsors